KalPa hemmotteli jälleen kotiyleisöään, nyt viisi maalia Lukon verkkoon.

KalPa-Lukko 5-2 (2-1, 2-1, 1-0)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien kooste ottelusta ja haastattelut täällä.

Keskiviikon ottelu KalPa-Lukko oli kuin savolaisen ihmisen luonne, sitä ei yhdellä lauseella selittämään pysty ja mitä enemmän yrittää selittää, sitä enemmän kuulija sekaisin menee.

KalPa aloitti jälleen vahvasti, kiihdytti karkuun, jäi odottamaan Lukkoa ja kun tämä ehti rinnalle, karkasivat savolaiset uudestaan ja nyt pysyvästi. Toisaalta KalPa oli selkeästi parempi ja ansaitsi kiistatta kolmen maalin voittonsa. Toisaalta KalPa-vahti Juha Toivonen torjui 36 kiekkoa ja Lukko-kollega Mika Noronen 22. Toisaalta KalPan laukaukset olivat laadukkaampia. Toisaalta...

Sakari Salminen (1+1) iski kolmeen otteluun jo neljännen maalinsa ja viidennen sekä kuudennen pisteensä. "Ruotsin ruoska" Adam Masuhr sivalsi samaan otteluun kauden kaksi ensimmäistä maaliaan. Lisäksi Jasse Ikonen ja Matti Koistinen avasivat kauden maalitilinsä sekä Tuomas Kiiskinen paransi seurahistorian syöttöennätystään jälleen, nyt kaksi kertaa.

Kalle Kerman palasi ja pelasi ensimmäisen ottelunsa sitten kevään playoffien. KalPa nousi sarjataulukossa nyt toiseksi, eroa ottelun enemmän pelaneeseen Peliansiin on kaksi pistettä.


Seuraavat kotiottelut:
- La 15.10. klo 18.30 KalPa-TPS
- Pe 21.10. klo 18.30 KalPa-Kärpät
- Ti 25.10. klo 18.30 KalPa-Ilves