Irtolipunmyynti kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin on alkanut!

KalPan kotiottelut, syyskuu 2011:

 - La 17.9. klo 17 KalPa-Tappara: Kotiavaus! Kapasen paluu! Hentusen debyytti!

 - Pe 23.9. klo 18.30 KalPa-HIFK: Suomen mestarit saapuvat! Näe Mikael Granlund!

 - Ti 27.9. klo 18.30 KalPa-Ässät: Viime kauden sensaatio vs. Salminen ja Kuparinen!


Tule ja varmista paikkasi KalPan jännittävissä kotiotteluissa! Kaikkien runkosarjan kotiotteluiden irtolipunmyynti alkaa keskiviikkona 14.9. klo 7.00 Sport Cafe Pelimiehessä (Tulliportinkatu 54) ja Lippupalvelun nettimyynnissä www.lippupalvelu.fi. Kotipizza Petonen, Lippupalvelun puhelinpalvelu (0600 10 800) ja lippukaupat palvelevat aukioloaikojensa mukaisesti.

Irtolipunmyynnin lisätiedot ja hinnat löydät täältä. Katsomokarttaan voit tutustua täällä.

KalPan toimistolta voi ostaa / varata yli 6 hengen ryhmälippuja istuma- sekä seisomakatsomoon. Poikkeuksellisesti KalPan toimiston puhelinvaihde 044-787 1100 aukeaa keskiviikkona jo klo 7.00, muuten toimisto aukeaa vasta klo 9.00. KalPan toimiston kautta tehdyt ryhmälippuvaraukset voidaan myös laskuttaa yrityksiltä tai yhdistyksiltä, laskutuslisä on 5 € / lasku.

Sport Cafe Pelimiehessä, Jäähallin A-ovella ja toimistolla voit maksaa pääsylippusi käteisellä, kortilla tai etuseteleillä: Yhdistetty Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Tyky-Kuntoseteli+ sekä Virikeseteli. Kotipizza Petosella maksuvälineenä käy vain käteinen.

KalPan toimistolta voit myös ostaa juoma-, kahvi- ja makkaralippuja nopeuttaaksesi ostoksentekoasi jäähallin myyntipisteillä. Liput ovat helppo ja mukava vaihtoehtoinen maksutapa pankkikortin ja käteisen sijaan. Juomaliput maksavat 5,50 € / kpl (minimi 20 kpl), kahvi+pullalippu 2,80 € / kpl ja makkaralippu 1,50 € / kpl. Toimistolta ja Sport Cafe Pelimiehestä voit hankkia myös lahjavouchereita KalPan kotiotteluihin. Lahjavoucherit ovat hyvä tapa yllättää ystävät, kaverit, perheenjäset tai yritysasiakkaat.

Myös VIP-tiloja on edelleen varattavissa KalPan kotiotteluihin. Tarkemmat tiedot VIP-tiloista: tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai 044-787 1107.