Ilves-KalPa.

SM-liigaa: Ilves-KalPa, Hakametsän jäähallissa torstaina 15.3. klo 18.30.

Runkosarjan viimeisessä ottelussa kohtaavat SM-liigakarsinnoissa kauttaan jatkava Ilves ja runkosarjan voittava KalPa. KalPa on voittanut Ilveksen runkosarjassa nyt peräti 12 kertaa peräkkäin. Kun ottelussa ei ole kummallakaan joukkueella tuloksellista panosta, on pöytä katettu nimenomaan Ilvekselle putken katkaisemista ajatellen.

60 ottelun runkosarjan aikana voittajan ammattiylpeyden täytyy olla korkealla puolen vuoden ajan erittäin monena iltana. Niinpä myös torstaina KalPan ainoa tavoite on voitto ja omalla pelillä se on jälleen hyvin lähellä.

KalPalla on mahdollisuus parantaa Tampereella kahta seuraennätystä, kun pisteitä on nyt 114 ja kolmen pisteen voittoja on 34. KalPan voittaessa päävalmentaja Tuomas Tuokkola voisi parantaa tulokasvalmentajien voittoennätystä vielä kerran. Lisäksi usea KalPa-pelaaja on tehnyt kaudella jo omia uusia ennätyksiä ja niitä on mahdollista parantaa tällä kaudella vielä kerran.

Torstaina vammojen takia pois ovat Ryan Lannon, Sami Kapanen, Jyri Junnila ja Adam Masuhr, lisäksi Mikko Koskinen on kuumeessa. Kun kolmas maalivahti Henri Kivioja on Nuorten playoff-ottelussa, nähdään KalPan toisena maalivahtina vasta 16-vuotias B-nuorten maalivahti Tuukka Smura. Ainoa KalPassa kokoonpanoon ennen Smuraa 16-vuotiaana noussut maalivahti on KalPa-legenda Pasi Kuivalainen, kaudella 1988-1989.

KalPa-kannattajille päätöskierroksen odotetuin hetki koittaa kuitenkin ottelun päätyttyä. Silloin torstaina kapteenin C-kirjainta rinnassaan kantava Tommi Miettinen saa nostaa ilmaan SM-liigan runkosarjan voittajalle ojennettavan Harry Lindbladin muistopalkinnon.

UUTTA! Tilaa ja katso ottelu netissä täällä ja tuet KalPaa myös taloudellisesti!


Kokoonpanot ja tuomaristo:
Ottelun kokoonpanot ja tuomaristo SM-liigan sivuilla täällä.


Seuraavat kotiottelut:
- To 22.3. klo 18.30 1. neljännesfinaali (Lippuvihkon 1. ottelu)
- Ma 26.3. klo 18.30 3. neljännesfinaali (Lippuvihkon 2. ottelu)


- Pe 30.3. klo 18.30 5. neljännesfinaali (Lippuvihkon 3. ottelu) [Tarvittaessa]
- Ma 2.4. klo 18.30 7. neljännesfinaali (Lippuvihkon 4. ottelu) [Tarvittaessa]