Hämeenlinnassa nähtiin tiistaina KalPan maalijuhla.

HPK-KalPa 2-8 (0-2, 2-4, 0-2)  Tilastot täällä.

Hämeenlinnan Ritari-areenalla nähtiin tiistai-iltana runsasmaalinen jääkiekko-ottelu, kun kilpisoturit kohtasivat sarjassa toiseksi viimeisenä olevan HPK:n. KalPa on vienyt pisteet tällä kaudella HPK:lta kaikissa edellisissä kohtaamisissa, ja pisteet lähtivät illan ottelussa jo neljättä kertaa kilpisotureiden matkaan.

KalPan maalilla nähtiin tänään Mikko Koskinen, joka oli maalinsa suulla varmana. KalPan maalitilin avasi ajassa 09:01 konkari Tommi Miettinen Jukka Hentusen ja Jyri Junnilan syötöistä. Ensimmäinen erä oli pitkälti KalPan hallintaa, ja ensimmäisessä erässä kirjattiin KalPalle myös toinen maali, kun Jussi Timonen sujautti kiekon HPK-vahti Mika Järvisen taakse ajassa 12:49.

Toisessa erässä KalPa kadotti otteensa pelistä hetkeksi ja HPK teki kaksi maalia muutaman minuutin sisään. KalPa pääsi kuitenkin takaisin peliin kiinni ja maalasi kiekon häkkiin toisessa erässä yhteensä neljästi. Maalintekijöinä toisessa erässä loistivat Tommi Jokinen, Jukka Hentunen sekä Kalle Kerman, joka maalasi kiekon kahdesti Järvisen ohi. KalPan kuudennen maalin jälkeen HPK-hyökkääjän Kari Sihvosen tunteet kuumenivat ja Sihvonen päättyi nyrkkitappeluun KalPa-pakki Ryan Glennin kanssa. HPK-ottelussa kentällä nähtiin myös pitkästä aikaa loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Henri Laurila, joka kirjasi itselleen ottelussa yhden syöttöpisteen.

Kolmas erä jatkui KalPan hallinnassa, ja KalPa kartutti maalitiliään vielä kahdella hienolla ylivoimamaalilla, kun Matti Koistinen ja Jasse Ikonen ohjasivat kiekon maaliin. Ottelunloppulukema 2-8 ja KalPalle kolme tärkeää pistettä. Torstaina kilpisoturit nähdään jälleen Niiralan Montussa ja tiedossa on tiukkaa taistelua pisteistä Espoon Bluesin kanssa. Tervetuloa kannustamaan kilpisotureita jännittävään otteluun!