European Trophy -herkkua tarjolla vielä tänään! Tervetuloa!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, tiesi jo vanha kansa sanoa. Keskiviikkona Niiralan Montussa nähdään vuoden 2011 viimeinen European Trophy -ottelu. Hyvää viihdettä European Trophy -ottelut ovat totisesti myös Savossa olleet! Viihde huipentuu nyt, tervetuloa katsomaan!

Avausottelussaan Savossa KalPa pyöritti HC Mountfield Ceske Budejovicea, tuloksena yksi piste. Toisessa ottelussa HC Plzen 1929:n tähtisikermä oli liian vahva ja pistepussi ei karttunut. Kolmas ottelu toi vastaan niin ikään todella kovan Djurgårdens IF:n, mutta nyt KalPa pelasi erinomaisesti ja venyi kolmen pisteen voittoon ja kotiyleisö sai naatiskella.

Asetelmat viimeiseen European Trophy -kotiotteluun ovat herkulliset! Alla on historiallinen kotivoitto ja vastaan saapuu Oulun Kärpät, jota Savossa silitetään mieluusti vastakarvaan. Lisäksi itälohko on huipputasainen, toinen peräkkäinen kotivoitto ja jättipaukku kytee - KalPa lähtisi viikonloppuna Ruotsiin taistelemaan paikasta joulutauon lopputurnaukseen!

KalPan avausosuma European Trophyssä - pieni
Tässä syntyy KalPan ensimmäinen ET-maali Savossa. Tule ja näe keskiviikkona lisää!


Elokuun alussa Iisalmessa KalPa vei Kärppiä 2-0 ja pelillisesti vielä enemmän. Kuinka käy nyt? Tarjolla viimeinen ja kenties herkullisin annos European Trophya Savossa! Tervetuloa!


European Trophy: KalPa - Kärpät Niiralan Montussa keskiviikkona 31.8. kello 18.30.

KalPan 2011-2012 kausikortilla tämäkin ottelu ilmaiseksi! Lue lisää kausikorteista täällä.