European Trophy: Haastattelussa valmentaja Jari Laukkanen

KalPa veti aamujäät lauantaina aamupäivällä Bratislavassa, missä joukkue on majoittunut keskiviikosta lähtien. Ruokailun jälkeen joukkue siirtyy linja-autolla rajan yli Wieniin.

Seuraavassa valmentaja Jari Laukkasen haastattelu lauantain aamujäiden jälkeen.

Vetikö joukkue aivan normaalit aamujäät?
 - Kun on vähän ketjumuutoksia, ylivoimaa harjoiteltiin muutaman kentällisen kanssa, miehet ja paikat kun ovat muuttuneet. Ylivoiman katsominen oli kahteen edelliseen pelipäivän aamujäähän verrattuna uutta. Eilen ei oltu joukkueena jäällä, niin tuohon ylivoimaan uhrattiin muutama minuutti.

Mitä ajatuksia on lauantain ottelusta?
 - Torstain pelin suorituksessa, mitä valmennus tarkkailee, oli paljon hyviä juttuja. Mutta se ei varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi, että maalintekotehokkuudesta voitto jäi silloin kiinni. Pyritään jatkamaan nousevaa trendiä.

Mitä tiedätte vastustajasta?
 - Vastustajasta tiedetään sen verran, mitä Kärppien leiristä eilen kuultiin. Mekkala Wienin hallissa oli kova ja vastustaja on erittäin fyysinen ja suoraviivainen joukkue. Mitä informaatiota olemme joukkueesta saaneet, informaatio on ollut eri suunnilta hyvin samanlaista. Hyvä näin, varmasti pysyy meidän joukkueella mieli virkeänä kun hallissa on kova meteli ja vastustaja tulee koko ajan iholle.

European Trophy: EV Vienna Capitals-KalPa alkaen Suomen aikaa kello 21.00.