Ee naarattana narriloeta Savon sytämessä ku KalaPa voetti tuassiisa.

KalPa-Jokerit 3-2 (1-0, 2-1, 0-1)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien videot ottelusta täällä.

Kuopijon jiähallilla suatiin nähä kaekkien aakojen toenen Savolaesten pelj ja voettaja olj sama ku ensmäeselläkkii kerralla. Vuosj sitten kuatu Espoon Bluussi ja nyt olj vuorossa piäkaapunnin narripaejat

Savolaesten pelj on tullunna jiähäkseen, ylleisömiärät on ollunna emä hyvijä ja pallaute immeisiltä on ollunna tosj hyvvee. Kyllä myö savolaeset ansaetaan oma päevä! Vaekka savolaeset onnii yljimmeisijä, immeisijä myö ollaan kuitennii.

Kaekki jiähalliin ihtesä ängenneet melekein 4900 immeistä näkj mittee kaakalon sisäpuolella tapahtu, vuan ee ite pelistä sen enempöö. Mualintekijöenä olj nyt Junnilan Jyri, Jokis Tommi ja Glennin Ryani, joka olj yhteen mualiin myössiisä vänkärj.

Mualjvahti Toevosen Jussi olj hävyttömän hyvä ja olj kiekon eessä 23 kertoo. Etelä-Savosta aekanaan lähtennä Kilipeläisen Iero Jokeri-mualilla sae torjuva 10 kiekkoo enemmän.

Kaakalon ulukopuolella olj oekein hyvä rytke ja veljmiehet niinku siskotytöttii löevät käsijään toesijasa vaste kovvaan iäneen. Kiitos ylleisölle, työ olija emä hyvijä! Ja tulukeehan uuvestaan!

Savolaesten pelj on tuassiisa hetj vuojen piästä. Sitä ennen ens laavantaena KalaPa-Ässät....


Seuraavat kotiottelut:
- La 4.2. klo 17.00 KalPa-Ässät
- Ti 14.2. klo 18.30 KalPa-Kärpät
- La 18.2. klo 17.00 KalPa-Tappara