Blues venyi voittoon Espoossa, playoff-show jatkuu perjantaina Niiralan Montussa.

Blues-KalPa 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)  Tilastot täällä.

Jääkiekon playoff-maailma näytti keskiviikkona jälleen kerran kiehtovuutensa. Kun avauserän alussa ja toisen erän lopussa Blues napautti maalit ja siirtyi toiselle erätauolla kahden maalin johdossa, siinä välissä KalPa hallitsi ottelua pitkät tovit. Parhaimmillaan vyörytys oli kuin ylivoimalla ja Bluesin pelaaminen näytti selviytymistaistelulta aikaa vastaan. Vaikka Blues oli vietävänä, se ei vikissyt. Kolmannen erän yllätyskäänne vaikeutti ratkaisevasti savolaisten takaa-ajoa, Blues venyi kotivoittoon ja hieno sarja saa vielä lisäottelun.

Kolmannen erän ensimmäiselle puolikkaalla Blues pystyi lisäämään sen verran luistelua, ettei vastaavan laajuista KalPa-hallintaa ehditty nähdä ennen erän harmillista kulminaatiopistettä. Ennen erän puoliväliä kaukaloiden herrasmies Jukka Hentunen taklasi Camilo Miettistä avojäällä tanakasti, Miettinen jouduttiin taluttamaan jäältä pois ja Hentunen sai suihkukomennuksen. Upeasti läpi ottelun myös tappiolla kannustaneet kelta- ja mustapaitaiset KalPa-kannattajat antoivat kotiyleisön tavoin kaukalosta poistuneelle ikitaistelija Miettiselle kuuluvat aplodit.

Ottelun viimeiseksi osumaksi jääneen maalin sivalsi Mikko Kukkonen. KalPa-maalilla Juha Toivonen pelasi hyvän ottelun ja 21 torjunnan joukossa oli useita isoja venytyksiä.

Ottelusarjan viides ottelu perjantaina Kuopiossa näyttää savolaisittain erittäin hyvältä. KalPan peruspelaaminen on jengoillaan. Lisäksi kun Bluesin jalat olivat keskiviikkona jo ajoittain painavan näköiset, on perjantaina kaukalon koko vielä suurin mahdollinen ja KalPalla jalka ei vielä paina. Eikä tässä vielä kaikki, KalPa saa taakseen jälleen kotiyleisön mahtavan tuen!


Seuraavat kotiottelut:
- Pe 30.3. klo 18.30 5. neljännesfinaali (Lippuvihkon 3. ottelu)

- Ma 2.4. klo 18.30 7. neljännesfinaali (Lippuvihkon 4. ottelu) [Tarvittaessa]