Blues toisti syksyn tempun Espoossa, KalPa kaatui viime minuuteilla.

Blues-KalPa 4-2 (0-1, 2-1, 2-0)  Tilastot täällä.

KalPan ja Bluesin keskinäisten otteluiden kaava tällä kaudella on kuin hyvästä pudotuspelisarjasta. Kohtaamiset alkoivat Espoossa maalin kotivoitolla ja jatkuivat Kuopiossa niin ikään kahdella yhden maalin kotivoitolla. Neljänteen otteluun palattiin Espooseen ja ottelussa nähtiin ensimmäisen Espoon ottelun kaava. Blues nousi silloin voittajaksi noin puoli minuuttia ennen kolmannen erän loppua, tällä kertaa reilut kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.

Savolaisten maalit tekivät Adam Masuhr ja Sakari Salminen. Salmiselle maali oli kauden 20. ja maalintekijän merkkinä pidettävä 20 maalin raja rikkoutui nyt uralla ensimmäisen kerran. Juha Toivonen torjui KalPa-maalilla 16 kiekkoa.

KalPa joutui otteluun ilman elintärkeää kaksikkoa Matti Kuparinen ja Sami Kapanen. Joukkueen vahvuus on leveä materiaali hyökkäyspäässä, mutta nyt uusia vastuunkantajia ei riittävästi löytynyt. Huonosti joukkue ei silti pelannut, mistä kertoo Toivosen pieni torjuntamäärä.

Keskinäisten voittojen ollessa 2-2, ratkaisu suuntaan tai toiseen nähdään Niiralan Montussa torstaina 8.3. Silloin ilmassa on jo esipudotuspelien tuoksua.

Seuraava mahdollisuus rikkoa SM-liigassa tällä kaudella ensimmäisenä 100 pisteen raja tarjoutuu kotiyleisön edessä. Torstaina KalPa kohtaa TPS:n joten ottelusta ei Virtaa puutu! Sinut on haastettu!


Seuraavat kotiottelut:
- To 23.2. klo 18.30 KalPa-TPS
- La 3.3. klo 17.00 KalPa-HIFK
- To 8.3. klo 18.30 KalPa-Blues