Ari Ahosen siirtyminen KalPasta KHL:ään on varmistunut.

SM-liigan maalivahtitilastoja hallitsevan Ari Ahosen (30) siirtyminen KalPasta KHL:ään, minkä pelaajan sopimus mahdollisti, on varmistunut. Ahosen uusi seura on KHL:n suurseuroihin lukeutuva Metallurg Magnitogorsk,

Organisaatio ei tingi urheilullisista tavoitteistaan ja KalPa hankkii välittömästi kovan luokan maalivahdin. Uudesta pelaajasta tiedotetaan heti kun kaikki paperiasiat ovat kunnossa.


Kommentit, toimitusjohtaja Kimmo Kapanen

- Jotta saimme Ahosen tason pelaajan jatkamaan organisaatiossa pitkällä sopimuksella, sopimuksessa oli pykälä, joka mahdollisti siirtymisen NHL:ään ja KHL:ään. Ahonen sai niin ison mahdollisuuden urheilullisesti ja taloudellisesti, että hän halusi käyttää tämän pykälän.

- KalPa ei tingi kovista urheilullisista tavoitteista, siitä osoituksena reagoimme välittömästi ja Ahosen korvaaja on tiedossa. Tiedotamme heti kun asia on julkaisukelpoinen.


Kommentit, Ari Ahonen

- Haluan kiittää omasta ja perheen puolesta KalPan organisaatiota, meistä on pidetty ihan loistavasti huolta tämä kaksi ja puoli vuotta.

- Faneille iso kiitos, he ovat olleet koko ajan joukkueen tukena ja ottaneet myös minut omakseen. Olen saanut tukea ja tsemppausta koti- ja vieraspeleissä, myös huonoina iltoina.

- Mistä tietää vaikka tiemme kohtaisivat vielä uudestaan, viihdyimme koko perhe Kuopiossa niin hyvin.