Yön 30-vuotisjuhlakeikka Kuopiossa kiinnostaa – lisää VIP-paikkoja myyntiin!

yo_pieni


KalPa Hockey Oy on mukana Yön 30-vuotisjuhlakeikan järjestelyissä Kuopiossa. ”Kiitos ja kunnia – 30 vuotta Likaisia legendoja” –kiertue on Yön laaja areena- ja hallikiertue, joka saapuu Kuopioon Niiralan Monttuun perjantaina 11.11.2011. Kiertueella on kiinnitetty erityistä huomiota visuaalisuuteen ja mukana ovat bändin lisäksi vierailijat Suvi Teräsniska, Annika Eklund ja Miina Mikkonen.

KalPan kautta voi varata VIP-tilat keikalle ja kysyntä on jo nyt ylittänyt odotukset. Kaikki jäähallin aitiot, Kilpikabinetti sekä Penalty Box on loppuunmyyty. Olvi Hall of Famesta tilaa löytyy 8 paikan verran. Suuren kysynnän vuoksi olemme lanseeranneet keikalle uuden VIP-tilan, Pretax KalPa-Klubin. Pretax KalPa-Klubilla nautit maittavan buffet-ruoan ja Yö-yhtyeen solistilegenda Olli Lindholm käy tilassa haastattelussa ennen keikkaa. Lippu katsomoon on varattu hyville paikoille aivan Pretax KalPa-Klubin läheisyyteen ja Klubilla on A-oikeudet. Pretax KalPa-Klubin lippu maksaa 100 euroa + alv. 23 %/hlö+juomat ja tilaan voit tulla isommalla seurueella tai vaikka kahden hengen pienessä porukassa. KalPan verkostokumppanit saavat Pretax KalPa-Klubin liput alennuksella, jolloin lipun hinta on vain 90 €+alv. 23 %/hlö.

Olvi Hall of Fame 95 € + alv. 23 %/hlö + juomat
VIP-tilavaraukset KalPan toimistolta puh. 044 787 1100 tai tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi

KalPan toimiston kautta voi ostaa myös yli 10 hengen ryhmälippuja normaalin jäähallin puolelle. Ryhmälipuista katsomon tai permannon (jääalue) puolelle saa lippujen kokonaishinnasta alennusta 10 % (lisäksi laskutetaan Lippupalvelun palvelumaksut normaalisti). Lipun peruhinta 35 €/kpl. Huom! Yksittäiset lippuvaraukset ja lipunostot Lippupalvelun kautta.

Tervetuloa mukaan Yön juhlakeikalle vaikkapa pikkujoulujen merkeissä tai kaveriporukan illanviettoon, varaa VIP-tilat ja liput ajoissa!

Konserttiaikataulu Kuopiossa perjantaina 11.11.

klo 18.30 ovet avataan ja ruoka heti tarjolla VIP-tiloissa
klo 20.00 showtime I setti
klo 21.00 väliaika (kahvit ja kahvileivät tarjolla VIP-tiloissa)
klo 21.30 showtime II setti
klo 22.45 soitto loppuu
klo 23.30 valomerkki


Yön kotisivut: www.likaisetlegendat.com