Yleisön suosikki Ryan Lannon jatkaa Savossa myös ensi kaudella!

KalPa on solminut jatkosopimuksen tammikuun lopussa takalinjoja vahvistamaan tulleen Ryan Lannonin (28) kanssa. Fyysinen peruspuolustaja tuo rauhallisuutta ja fyysisyyttä puolustukseen ja tulee olemaan ensi kaudella KalPa-puolustuksen tärkeimpiä kulmakiviä.

Sosiaalisen ja todella nopeasti joukkueeseen sopeutuneen Lannonin erikoisosaamista on pelata kovaa, mutta harvinaisen puhtaasti. Runkosarjan 15 ottelussa Ryan istui vain kaksi jäähyä. Tätä myös savolaisyleisö arvostaa ja mies on noussut nopeasti kulttimaineeseen.

                                 


"Ihmiset todella välittävät tästä seurasta"

 - Oli paljon asioita, miksi halusin pysyä Kuopiossa. Tärkein asia on joukkuehenki, minut otettiin jo heti ensimmäisenä päivänä osaksi joukkuetta, vaikka joukkue oli pelannut jo 45 ottelua yhdessä minua ennen. Kaupunki on viihtyisä ja kotipeleissä on hyvä tunnelma. Olen huomannut, että KalPalla on kannattajia kaikkialla, jokaisessa vierasottelussakin katsomossa on näkynyt pelipaitoja. Ihmiset todella välittävät tästä seurasta, Ryan Lannon kertoo.

 - Tunnen, että olen jo nyt kehittynyt näiden puolentoista kuukauden aikana täällä. Odotan, että saan olla täällä koko kauden ja kehittyä vielä paljon lisää. Se auttaa todella paljon kun saa olla joukkueen mukana jo harjoituskaudella ja asettua omaan asuntoon, silloin voi tuntea itsensä vielä enemmän osaksi tätä kaupunkia.


”On tärkeää pystyä pitämään tällaisia pelaajia organisaatiossa”

 - Ryan on rauhoittanut meidän pelaamista paljon olemuksellaan ja tekemisellään. Hän on ollut meille tärkeä pelaaja kaukalossa ja on noussut myös yleisön silmissä heti suosituksi. On tärkeää pystyä pitämään tällaisia pelaajia organisaatiossa, näkee urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.


Neljännesfinaalit Kuopiossa: KalPa-Lukko la 19.3. klo 18.30 sekä ke 23.3. klo 18.30.