Vuan ee toenna hötkyillä, kyllä tämä tästä tokenoo!

KalPa - Lukko 2-7 (1-2, 1-3, 0-2)

Tilastot täällä. Savon Sanomien videot tulevat olemaan täällä.

KalPa tuli otteluun erittäin hyvin ja liike aiheutti Lukolle kolme rangaistusta. Vielä kun isännät tulivat erässä tasakentällisin tasoihin, ilta näytti hyvältä. Tasoituksen laukoi Adam Masuhr. 2-4 -kavennuksesta vastasi Tapio Laakso ja Niiralassa uskottiin vielä nousuun.

Ottelu lipesi käsistä kun KalPa sai kiekon maalirautoihin ja vastaavasti ei saanut kiekkoa maaliin hyvistä paikoistakaan sekä Lukko sai maalinsa liian helposti. KalPa-maalilla ensimmäiset SM-liigaminuuttinsa pelannut 20-vuotias Petteri Similä sekä hänen tilalleen toisessa erässä vaihdettu Aleksis Ahlqvist jäivät selvästi Lukon kokeneen Mika Norosen varjoon.

SM-liigan joulutaukoon on savolaisilla matkaa vielä kolme ottelua, jotka määrittävät syksyn pistesaaliin ja sen, eteneekö joukkue aikataulussa. Kahdella edellisellä kaudella kolmen tai neljän ottelun minitappioputkia kertyi kausittain noin kolmesta neljään, joten mitään uutta tämän hetken neljässä peräkkäin hävityssä ottelussa ei ole. Ee toenna hötkyillä, kyllä tämä tästä tokenoo!

Viimeinen kotiottelu ennen SM-liigan joulutaukoa on tapaus! Torstaina 9.12. Niiralan Monttuun saapuu Helsingin Jokerit, viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa! Hanki lippusi ajoissa!