Vaihteeksi vaisu taisto Keski-Suomen herruudesta

JYP - KalPa 4-0 (2-0, 2-0, 0-0)

Kun KalPan ja JYPin kohtaamiset ovat olleet viime vuosina Savon sydämessä erinomaisen jännittäviä, tasaisia ja usein dramaattisiakin, ei näistä asioista nähty juuri viitteitä perjantai-iltana Jyväskylässä. Kyseessä oli kauden toinen joukkueiden kohtaaminen runkosarjassa.

Ottelun kuva oli se, että JYP hallitsi kenttätapahtumia, KalPa taisteli vielä tasakentällisin hyvin, mutta kotijoukkue karkasi iskemällä neljästä maalistaan peräti kolme ylivoimalla. Kokonaisuutena KalPa ei juuri hyviä maalipaikkoja saanut ja ei ansainnut nyt enempää.

KalPan näkyvin oli 33 torjunnan Aleksis Ahlqvist. KalPa antoi sarjajohtajalle tasoitusta jo ennen ottelua viiden loukkaantuneen pelimiehen myötä, mutta se ei ollut ratkaisu. JYP oli hyvä. KalPa kiinnostaa ja se houkuttelikin Hippokselle kauden ensimmäisen kerran hallin loppuunmyydyksi.

KalPa on osoittanut viime vuosina ja myös tällä kaudella ennenkin, että kun herkimmät alkavat miettiä, alkaako joukkue taipumaan, se iskee juuri silloin takaisin itsensä voittojen tielle. Siihen tarjoutuu mahdollisuus heti Niiralan Lauantaisaunassa, vastustaja on HPK. Tervetuloa!


Seuraavat kotiottelut:
- La 30.10. klo 18.30 KalPa - HPK
- To 4.11. klo 18.30 KalPa - Ilves
- La 6.11. klo 18.30 KalPa - Lukko