Työ kiitti tekijäänsä Hämeenlinnassa, KalPa palasi voittajaksi.

HPK - KalPa 2-3 (0-1, 2-0, 0-1, 0-1) Tilastot täällä.

KalPan päävalmentaja Pekka Virta on sanonut, että voittaakseen ottelun niin kovassa sarjassa kuin jääkiekon SM-liiga, KalPan täytyy olla aina vähintään yhtä työteliäs joukkue kuin vastustaja. Aina sekään ei riitä, mutta tiistaina Hämeenlinnassa työ kiitti tekijäänsä.

Kalle Kerman laukoi kauden kolmannella maalillaan KalPan avauserässä ylivoimalla johtoon. Tommi Miettinen saalisti samalla kauden neljännen ja Samuli Suhonen helpottavan, ensimmäisen syöttöpisteensä. Ottelun toisessa erässä HPK nousi maalin takaa maalin ohi.

Kolmannessa erässä savolaiset jatkoivat kovaa työntekoa ja se palkittiin jo erän alussa kun Toni Hyvärinen tasoitti kauden toisella osumallaan ottelun, syöttöpiste Tommi Jokiselle. Erä oli KalPan hallintaa ja Teemu Lassilalle kirjattiin HPK-maalilla peräti korkeat 14 torjuntaa.

23 torjunnan Ari Ahonen palasi voittavaksi maalivahdiksi kun Tapio Laakso viimeisteli KalPan voittomaalin Tuomas Kiiskisen jäljiltä jatkoajalla ajassa 61.38. Maali oli iso maali ja se ei tuonut ainoastaan joukkuetta vapauttavaa voittoa. Se toi kaivatut onnistumiset Laaksolle ja Kiiskiselle, jotka tarvitsevat onnistumisia kaukalossa, johtaakseen joukkuetta esimerkillään.