Tuomas Kiiskisen loukkaantuminen ei ole vakava eikä pitkäaikainen

Tuomas Kiiskistä ei ylennetty turhaan kuluvalle kaudelle joukkueensa varakapteeniksi. Jo vuosia Kiiskinen on tunnettu suurella Kilpisydämellä KalPa-paidan eteen taistelemisesta ja usean kerran hän on joutunut maksamaan siitä kovan hinnan, aina jääpussitkaan eivät riitä.

Torstain kotiottelussa Jokereita vastaan Kiiskisen heittäytyminen kiekon eteen saattoi hyvin pelastaa KalPalle kolmen pisteen voiton. Ottelu päättyi KalPan yhden maalin voittoon ja noin puoli minuuttia ennen ottelun loppua Kiiskinen heittäytyi Jokeri-pelaajan siniviivalaukauksen eteen. Kiekko kimposi "Kisusta" siniviivan yli ja paitsio pelasti KalPan pahalta tilanteelta.

Kun paitsio oli vihelletty, Kiiskinen lyyhistyi jään pintaan ja huolto sai taluttaa hänet jäältä pois. Jälleen kerran nähtiin, että Kiiskinen on mies, joka taistelee kirjaimellisesti vihellykseen asti. Perjantaina suoritetuissa tutkimuksissa kuitenkin selvisi, ettei polveen osunut lyönti-laukaus ole hajoittanut mitään. Kipu sen sijaan on jalassa kova myös tulevina lähipäivinä.

Lähipäivät kertovat paluun ajankohdasta, mutta tällä kertaa Savossa selvittiin säikähdyksellä.

Niin ikään torstaina päätöserässä loukkaantunut puolustaja Pasi Hirvonen on toistaiseksi sivussa. Hirvosen lisäksi puolustajista toistaiseksi sivussa on Samuli Suhonen, Mikko Kukkonen on peleistä pois joulutauolle saakka. Maalivahti Ari Ahosen paluu ajoittuu näillä näkymin joulukuun alkupuolelle. Hyökkääjä Jaakko Rissasen tilannetta seurataan päivittäin.