TÄNÄÄN: KalPa - Jokerit! Istumapaikkoja illaksi vielä saatavilla.

Niiralassa torstaina 18.11. kello 18.30, KalPa-Jokerit. Otteluisäntä: PELIMIES.

Kiiskinen harhauttaa maalivahdin
Suikkasen kai tästäkin ja kädet ylös... Naatiskeleeko Niiralan Maltsev jälleen torstaina?

KalPa suorastaan lensi marrastauolle SM-liigan sijalta viisi. KalPa otti tyhjät pois tiistaina voittamalla Espoossa Bluesin. KalPa paransi koko ajan, tasoitti ottelun lopulla ja jatkoajalla Blues-vahti sai hikoilla kuuden torjunnan edestä, ennen ratkaisua voittolaukauskilpailussa.

Takavuosina Jokerit tunnettiin organisaationa, joka poltti surutta rahaa, lukeutui sarjan kärkeen ja sytytti aina missä joukkue liikkuikaan. Pari viime vuotta on sujunut vaisummin, mutta nyt seura on jälleen entisensä. Rahaa palaa, miehiä tulee - ja joukkue on vahva mestarisuosikki.

Pelaako Jokeri-maalilla Mika "Järä" Järvinen vai uusi tähtihankinta, MM-tason vahti Jan Lasak? Kurittaako maalipörssin kolmonen, Karjala-turnauksessa loistanut Janne Lahti vastustajaa jälleen? Onko JYPiltä kaapattu Tuomas Pihlman pitelemätön vai hurrikaani vesilasissa?

Mättävätkö SM-liigan maalipörssin kakkonen Tuomas Kiiskinen ja kuutonen Kalle Kerman lisää osumia? Loistaako KalPan kultakypäräksi ennen taukoa noussut Sakari "Taikuri" Salminen jälleen? Jyrääkö KalPa jo seitsemännen peräkkäisen kotivoiton? Mikä on yleisömäärä nyt?

Savon maalaisserkut vastaan Helsingin herrat. Varmista paikkasi jo ennakkoon - Pelimiehestä!

Kokoonpanot ja tuomarit:
Tiedot päivitetään ottelupäivänä SM-liigan sivuille tänne.

Lippujen ennakkomyynti:
- Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkau 54 (ma-pe klo 7-22, la klo 9-22, su 9-21)
- Kotipizza Petonen, Jalkasenkatu 7 (ma-su klo 11-20.30)

Pääsylippujen hinnat:
- Istumaan: 16 € / 18 € / 20 € / 25 € / 30 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu
- Perhelippu (2+2 / 1+3) 60 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu
- Seisomaan: aikuiset 11 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu
- Ale-ryhmät * 8 € + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € / lippu
- Lapset 5 € (7-15 v.) ja pyörätuoliasiakkaat + Lippupalvelun palvelumaksu 2 € /lippu
* = opisk., eläk., varusm., työttömät (Kuopion Työttömät Ry:n kortilla)

Varaudu todistamaan alennusoikeutesi pääsylippua ostettaessa ja hallin ovella!

Lippujen myynti hallilta:
Alkaen 60 minuuttia ennen ottelua B-ovella. Sisäänkäynti kaikilta ovilta.

Aktiviteetit ottelutapahtuman aikana:
- Klo 17.30-18.30 Monttu Pubissa Kotipizzan katsojamääräveikkaus, lähimmäksi
veikannut palkitaan Kotipizza Petosen pizzalahjakortilla. Palkinto B tasanteen KalPa Shopilta.
- Clas Ohlson arpoo 2. erässä kausikorttilaisten kesken tuotepalkinnon. Palkinto KalPa Shopilta.
- Pelimies arpoo ottelun aikana lahjakortteja. Palkinto Pelimiehestä.

Aktiviteetit ottelutapahtuman jälkeen:
- Jälkipelit alkavat Introssa (Kauppakatu 20) noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelaajavieraina Jaakko Rissanen ja Pasi Hirvonen.