Se oli hyvin erikoinen torstai se

KalPa - TPS 1-5 (1-2, 0-2, 0-1)

Tilastot täällä. Savon Sanomien videot tulevat olemaan täällä.

Kun ei katso maailmaa keltamustien silmien läpi, KalPan ja TPS:n kohtaaminen torstaina Kuopiossa oli erikoisuudessaan piristävä ottelu. TPS oli Savon sydämessä hyvä kolme erää, KalPa kaksi erää. Kahdessa ensimmäisessä erässä KalPa pelasi varsin hyvin ja hallitsi ottelua selvästi, vastaavasti TPS taisteli hätää kärsien hienosti vastaan ja oli maalipaikoissaan tappava.

Harvoin näkee niin häikäisevää maalivahtipeliä kuin mitä Atte Engren esitti avauserässä, erä oli lähes KalPa vastaan Engren. 30 torjunnan edestä hikoillut mies oli kentän ylivoimaisesti paras pelaaja. Ilman Engrenin täydellistä iltaa KalPa olisi voinut ratkaista ottelun edukseen jo avauserässä. Niin todella hyvä KalPa silloin oli ja myös toisessa erässä isännät olivat vielä hyviä.

KalPan tasoitusmaalista avauserässä vastasi kultakypärä Sakari Salminen. Jos maalipaikoissa ei ollut mukana muuten onnea, tässä osumassa sitä oli. Kun uusimman, lainavarusteissa debytoineen KalPa-pelaajan Jussi Pesosen varusteet hukkuivat maailmalle ja ottelun yleisö-määrä romahti kahdeksaa peräkkäistä voitettua kotiottelua seuranneen yhden tappion jälkeen vain 3300 katsojaan, voi tämän joulukuisen torstain sanoa olleen monipuolisesti hyvin erikoisen.

Niiralan Lauantaisaunassa KalPa on viime vuodet paitsi hallinnut otteluita, myös ratkaissut ne todella kovalla prosentilla edukseen. Samaa voi odottaa taas. Nyt vastaan saapuu Lukko.


Seuraavat kotiottelut:  
- La 4.12. klo 18.30 KalPa - Lukko
- To 9.12. klo 18.30 KalPa - Jokerit
- Ti 28.12. klo 18.30 KalPa - HIFK