Raumalla kovatempoinen ja viihdyttävä jääkiekkoilta

Lukko - KalPa 6-3 (1-1, 3-2, 2-0) Tilastot täällä.

Lukon ja KalPan kohtaaminen Rauman lauantai-illassa oli yksi SM-liigakauden tähän asti viihdyttävimpiä ja värikkäimpiä. KalPa nousi ottelussa kaksi kertaa tasoihin ja kertaalleen kahden maalin takaa maalin päähän, mutta jäi ottelun päätteeksi kuitenkin pisteittä. KalPan pelillinen ilme ja taistelutahto olivat erittäin hyvää tasoa, mutta Lukko oli kuitenkin hieman edellä. 

Numeraalisesti ottelu ratkesi kolmannessa erässä Lukon kahteen maaliin. Pelillisesti toisen erän ehkä jopa hieman kyseenalainenkin jäähyputki KalPalle kuormitti vieraita raskaasti. Kun Lukko sai ylivoimaa, joukkueen maailmanluokan yksilöt jauhoivat peräti kolme ylivoimamaalia.

Ilta tarjosi 3500-päiselle yleisölle temmoltaan upean ja maalitilanteiltaan runsaan, hienon jääkiekko-ottelun. Ilta sai kuitenkin epäurheilijamaisen lopun. Adam Masuhrin polvitaklauksen jälkeen, sen sijaan että kotiyleisön suosikille Kurtis McLeanille olisi haettu hattutemppua, Rauli Urama otti jäälle ihan eri miehet ja Lukko-valmentaja saikin haluamansa kun nyrkit heiluivat.

Jos nelosketjun miehet ylivoimalla on normaalia, yllätys oli sen sijaan tappeluiden aloittaja, Lukko. Otto Honkaheimo pyöritti Timo Saloa, vastaavasti Henri Laurila takoi kolossimaisen Mikko Kuukan keskeytyskuntoon, Juhani Jasun ja Tapio Laakson nuhjatessa tasaisesti. Jos nyt nähtyä selvempää käskytystä esiintyisi, siitä voisi tulla jo ehkä jopa kirjallinen huomautus.

Lukon erinomaisuudesta kertoen KalPan paras mies oli jälleen maalivahti Ari Ahonen, nyt 31 torjunnalla. Tuomas Kiiskinen väläytti kahdella maalillaan ja Sakari Salminen sai lisää itseluottamusta kahdesta maalisyötöstä. Kiiskisen osumien välissä maalin iski Tapio Laakso.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:  
- Ti 12.10. klo 18.30 KalPa - Ässät
- Pe 15.10. klo 18.30 KalPa - Tappara
- To 21.10. klo 18.30 KalPa - Blues

Lippuja otteluihin myyvät jo nyt Pelimies, Kotipizza Petonen sekä Lippupalvelun nettipalvelu.