Pohjoisen pakkanenkaan ei purenut, KalPalle isot pisteet.

Kärpät-KalPa 2-3 (1-1, 0-2, 1-0)  Tilastot täällä.

Ne olivat todella tärkeät pisteet. Jälleen. Nyt saalistetuilla kolmella pisteellä KalPa nousi maalieron turvin jo neljänneksi ja kun sijalla 11. oleva Kärpät oli juuri tiistai-illan vastustaja, alkaa KalPan pudotuspelipaikka olla jo hyvin lähellä. Suoraan pudotuspelipaikkaan eli kuuden parhaan joukkoon yltäminen näyttää myös hyvältä, vaikka tavoite on vielä kovan työn takana.

Kärpät tuli ottelun alkuun odotetusti kovaa ja saikin avausmaalin avauserään, mutta KalPa tuli Jussi Pesosen maalilla, Sakari Salmisen mainiosti syötöstä tasoihin. Erän huonoin anti oli Marko Kauppisen aivotärähdys, jonka aikana tosin Pesonen kahden miehen ylivoimalla iski.

Toisen erän heti alkuun todella vahvasti loukkaantumisen jälkeen pelannut Kalle Kerman päätti maalilleajon näyttävään maaliin, kiekko rystyltä kämmenelle, maaliverkko pulleaksi ja kädet ylös. Erän toisen savolaismaalin laukoi Sakari Salminen, joka jatka kultakypäränä.

Kolmannessa erässä Kärpät sai himoitsemansa kavennuksen, jonka jälkeen joukkue näytti valtavan potentiaalinsa paineistamalla savolaisvieraitaan todella vahvasti. Jälleen hienon ottelun torjunut Ari Ahonen ja jopa onnikin pitivät KalPan maalin johdossa loppuun asti.

Kolmannessa erässä kaukalon joutui KalPalta jättämään myös Jyri Junnila, joka loukkasi selkäänsä taklatessaan ohi itsensä laitaan. KalPa osoitti, että se on kasvanut nimenomaan joukkueeksi ja taisteli upeasti. Ja tällainen voitto on joukkueelle vielä bensaa liekkeihin.



KalPa jatkaa taistelua lauantaina Helsingissä IFK:ta vastaan. Ottelu on savolaisittain yksi kauden päätapahtumia, sillä se on Suuri Savolainen Kokoontuminen, Mustan Verkoston jo vuosittainen perinne. Helsingin jäähalliin on saapumassa sadoittain savolaisia. Tervetuloa!

Kotiyleisön eteen KalPa palaa tiistaina 22.2., jolloin vastustajaksi saapuu HPK. Ottelu on erittäin tärkeä taistelussa sijoituksesta kuuden parhaan joukkoon. Tämä taisto on nähtävä!


Seuraavat kotiottelut:  
- Ti 22.2. klo 18.30 KalPa - HPK
- Ti 1.3. klo 18.30 KalPa - JYP
- La 5.3. klo 18.30 KalPa - Ässät