Playoff 2011 -kausikorttien myynti on alkanut!

KalPan Playoff 2011-kausikortti sisältää 12 KalPan kotiottelua, pelaamattomat ottelut hyvitetään ensi kauden kausikortissa, ensi kauden lahjavouchereina tai asiakkaan tilille. Hyvityssummista ilmoitetaan KalPan nettisivuilla www.kalpa-hockey.fi  playoffien jälkeen.  Jos asiakas haluaa rahat hyvitettävän tililleen, on se ilmoitettava toimistolle erikseen. Kausikortit playoffeihin myydään vain KalPan toimistolta.

Kausikortin jatkaminen playoffeihin

Kauden 2010–2011 kausikorttilaisella on etuosto-oikeus omalle paikalleen playoffeissa. Tiedotamme pudotuspeleistä kausikorttilaisille henkilökohtaisella kirjeellä. Jos et ole saanut kausikorttilaisen kirjettä 24.2.2011 mennessä, ota yhteys toimistoon. Runkosarjan sirukortit aktivoidaan etänä, kun playoff-lasku on maksettu.  Jos kausipaikkasi on lippuvihko, postitamme sen sinulle maksun kirjauduttua tilille. Playoff-kausikorttilasku on maksettava laskussa olevalla viitenumerolla eräpäivään mennessä, muuten paikka vapautuu automaattisesti takaisin myyntiin.

Uudet playoff-kausikortit
Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa playoff-kausikortin 21.2.2011 alkaen.  Vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin playoffeihin aloitamme maanantaina 7.3.2011, emme ota ennakkovarauksia paikkojen suhteen vastaan. Uudet playoff kausipaikat myydään lippuvihkoina.

Playoff-kausikorttien myynti kestää torstaihin 10.3.2011 saakka.Playoff kausikortin voi maksaa myös etuseteleillä!

Kysy lisätietoja suoraan toimistolta kalpa@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse 044 787 1100.