Pelimiehessä uusi ruokalista


Tiesitkö, että Pelimiehessä tarjoillaan herkullista ruokaa myös lounasajan ulkopuolella? Pelimiehen aamiainen sekä erilaiset lounasvaihtoehdot (keitto, pasta ja burger) alkavat olla jo kaikille tuttuja, mutta Pelimiehessä on myös oma iltamenunsa. Tammikuussa Pelimiehessä oli New York -teemakuukausi, joka oli menestys. Jenkkiruoat upposivat savolaisten vatsoihin loistavasti ja Pelimiehen ovipumppu kävi tuplatahtia iltaisin. Teemakuukausia tullaan jatkamaan tulevaisuudessa, ja kerromme kyllä hyvissä ajoin minne viemme asiakkaat seuraavan kerran makumatkalle.

New York -teeman jälkeen uudistimme helmikuussa Pelimiehen iltamenun. Uudella listalla on paljon meheviä hampurilaisia, hot wingsejä, pastoja ja grilliherkkuja. Pelimiehen hampurilaiset ovat tunnettuja maukkaudestaan ja suuresta koostaan, uutuutena listalla on Pitkäveto-burger, jossa voit valita pihvien määrän yhdestä jopa viiteen. Tämä burger on vain tosiäijille!

Oman annoksensa Pelimiehen listalle ovat saaneet myös KalPa-legenda Hannes Kapanen ja Pelimiehen kanta-asiakas ja liigakiekkoilija Adam Masuhr. Tervetuloa herkuttelemaan Pelimieheen!

Pelimiehen iltamenu on tilattavissa arkisin klo 15-21, lauantaisin klo 12-21 ja sunnuntaisin klo 12-20. Katso iltamenu tästä PDF-muodossa!

Pelimiehen New York -teeman arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:
- Amerikkalainen herkkukori, Teijo Hämäläinen
- KalPan pelipaita, Hannu Väisänen
- Pelimiehen lounaslahjakortit, Sirpa Lahtoniemi
- Pelimiehen autonpesulahjakortti, Ari Mikkonen
- KalPan lahjavoucherpaketti, Jari Pisto
- KalPa lahjavoucherpaketti, Leila Huttunen
KalPa Hockey Oy onnittelee kaikkia voittajia!

Sport Cafe Pelimies, Tulliportinkatu 54, 70110 Kuopio.
Puh. 044 787 1109