Outokumpulaislähtöinen Matti Koistinen täydentää puolustuksen

KalPa hankki joukkueeseensa syvyyttä ja tulevaisuutta. Matti Koistisen, Joona Harjaman ja Henri Kiviahon sopimukset ovat kaksivuotisia, Koistisen toinen vuosi on seuran optiolla.

JYPistä Kuopioon siirtyvä Matti Koistinen (25) on kotoisin Itä-Suomesta, Outokummusta ja juniorivuodet hän on kiekkoillut Varkaudessa. SM-liigaa puolustaja on pelannut Tapparassa ja JYPissä yhteensä 52 ottelua (0+1). Kokemusta pudotuspeleistä on viiden ottelun verran.

SaiPasta saapuvista poikien maajoukkuemiehistä vuonna 1993 syntynyt Joona Harjama on keskushyökkääjä ja vuonna 1994 syntynyt Henri Kiviaho on maalivahti.

 - Me tarvitsimme yhden puolustajan ja Matti haluaa pelata itäsuomalaisena KalPa-paidassa. Koistinen on hyvä syöttämään ja hyvä liikkumaan, mikä tukee meidän vaativaa pelitapaa. Meillä hän saa mahdollisuuden käyttää vahvuuksiaan SM-liigatasolla, taustoittaa päävalmentaja Tuomas Tuokkola.

 - Harjama ja Kiviaho tulevat pelaamaan ensi kaudella lähtökohtaisesti Nuorten SM-liigaa, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

 - Haemme vielä yhtä kovan luokan laitahyökkääjää. Muilta osin joukkue on jo valmis.