Odotettavissa tänään: Kauden parhaan pelinsä pelaava Lukko?

3. neljännesfinaali Lukko-KalPa. Kivikylän Areena maanantaina 21.3. kello 18.30.

Pelimies tulee olemaan maanantaina jälleen täysi kun KalPan peli näytetään isolta screeniltä. UUTTA! Nyt voit varmistaa itsellesi istumapaikan varaamalla pöydän ja voit tilata seurueellesi myös ruoat valmiiksi. Tilaukset puhelimitse 044-787 1109.

Ensimmäinen ottelu oli KalPalle iso mahdollisuus ryöstää kotietu ja sen KalPa teki. Toinen ottelu oli KalPalle iso mahdollisuus säilyttää kotietu ja nostaa avausvoiton merkitystä ja sen KalPa teki. Kolmas ottelu on KalPalle jälleen iso mahdollisuus. Ei sen enempää, ei vähempää.

Se, että kahdessa ensimmäisessä ottelussa Lukko on tehnyt kaksi maalia ja KalPa kuusi, ei ole kolmannen ottelun ratkaisu. Se, että Antti Raannan ja Mika Norosen torjuntaprosentit ovat vaatimattomat 86,36 ja 84,62 sekä Ari Ahosen mahtava 97,06, voi olla. Tai voi olla olematta.

KalPa-hahmoja ovat olleet Ahosen lisäksi puolustaja Marko Kauppinen (0+2), viiksikaksikko Sakari Salminen (2+1) ja Jussi Pesonen sekä nuori Jaakko Rissanen (0+2). Mutta ratkaisuvoimaa on reservissä vielä runsaasti, kaksikko Kalle Kerman-Tommi Miettinen, viime kevään pörssivoittaja Janne Laakkonen, kertaalleen jo osunut Iiro Pakarinen, hirvittävän laukauksen omaava Adam Masuhr ja mahdollisesti maanantaina jo pelaava Tuomas Kiiskinen...

Lauantaina kookkaan Lukko-puolustuksen jaloissa oli maitohappoja jo monikossa, mutta yksi välipäivä ja Rauman noin 90 neliötä pienempi kaukalo ovat Lukolle iso apu. Kuten myös hyvä kotiyleisö. Paine Lukolla on kova ja mikäli se saa onnistumisia maanantaina, voi joukkue syntyä kuin uudestaan. Mutta sen on voitettava nyt. Nähdäänkö ensimmäinen jatkoerä?

Käy maanantaina miten vain, keskiviikon ottelu on iso ottelu! Varmista paikkasi jo pian!


Seuraavat kotiottelut:
 - Ke 23.3. klo 18.30 KalPa-Lukko
 - La 26.3. klo 18.30 KalPa-Lukko (tarvittaessa)