Nyt se on totta, KalPa-ikoni Sami Kapanen palaa kaukaloon!



KalPa rakentaa hurjaa hyökkäysarsenaalia

KalPan SM-liigajoukkueen hyökkäyksestä löytyvät jo ennestään muun muassa nimet Sakari Salminen, Tuomas Kiiskinen, Janne Laakkonen, Kalle Kerman ja Tommi Miettinen. Lisäksi aiemmin viikolla seura julkisti Ässä-kapteeni Matti Kuparisen vahvistavan jatkossa KalPan keskushyökkääjäosastoa.

Kun joukkueen laitahyökkääjäosasto saa Sami Kapasen paluun myötä kovimman mahdollisen vahvistuksen, tulee KalPan hyökkäysarsenaali olemaan SM-liigan eliittiä.


SM-liigan pelaajamarkkinoiden kovin vahvistus

918 NHL-ottelun konkari arvostettiin SM-liigan tähdistökentälliseen sekä keväällä 2009 että 2010 ja toimi kaksissa edellisissä MM-kilpailuissa Suomen kapteenina. Syksyllä 2009 Kapanen nousi Savon Sanomien järjestämässä yleisöäänestyksessä ylivoimaisesti kaikkien aikojen KalPa-pelaajaksi.

 - Yhden kauden pelaamattomuus antaa toivottavasti pari lisäkautta uralle. Odotan innolla ja jännityksellä tulevaa kautta, kertoo Sami Kapanen.


Kimmo Kapasesta KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja

Sami Kapasen palatessa kaukaloon KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.5.2011 Kimmo Kapanen. Urheilutoimenjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävät yhdistetään yhdeksi vastuualueeksi.

Toimitusjohtajan tukena talouden johtamisessa jatkaa Pretax Oy:n Toni Saksman. Sami Kapanen jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana jatkaa Kari Penttilä.

 - Olen erittäin tyytyväinen saadessani Samin vahvistamaan joukkuetta ja otan toimitusjohtajan tehtävät mielenkiintoisena haasteena vastaan. Omaa päätöksentekoani helpotti KalPan vahva tiimijohtamisen kulttuuri ja yhtiön aktiivinen hallitus, Kimmo Kapanen kertoo.



Kapasen paluu nostaa kausikorttimyynnin tavoitetta

Myynnistä ja markkinoinnista vastaa edelleen myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen siten, että hänen vastuualueeseen lisätään toimiston ja jäähallin toiminnalliset vastuut.

 - Onhan tämä huikea juttu, että Sami laittaa taas itsensä likoon. Nyt on perusteltua odottaa kasvua viime kaudelle myytyyn noin 1800 kausikortin määrään. Ensi kaudelle ollaan rakentamassa Savoon niin kovaa ja mielenkiintoista joukkuetta, Pasi Kuivalainen sanoo.