Liikuntaa ja verkostoitumista aamujäillä

Hyisevän kylmänä torstaiaamuna 17.2. pakkasmittarin näyttäessä -34 astetta Niiralan Monttuun kerääntyy 17-henkinen, energinen miesporukka. Jokatorstaiseen tapaan aamujäille on kokoontunut joukko KalPa Hockey Oy:n työntekijöitä sekä KalPan verkostokumppaneita.

 

Kumppanit aamujäällä1

 

 Aamujäitä kumppaneille on järjestetty jo vuosien ajan, aluksi muutaman kerran vuodessa ja tänä vuonna kiinnostuksen kasvaessa joka torstaiaamu klo 8.00. Sporttisia jääkiekkoilijoita aamujäillä on yleensä noin 15-22. Tähän asti porukka on koostunut pitkälti miehistä, mutta aamujäille kaivattaisiin mukaan myös naiskiekkoilijoita. Miehet aamujäiltä heittävätkin haasteen kaikille naispuolisille verkostokumppaneille: kaikki mukaan kiekkoilemaan ja verkostoitumaan!

Aamujäät ovat loistava tapa aloittaa työpäivä. Panu Myöhänen Tapiolasta pitää aamujäitä erittäin hyvänä liikuntamuotona ja loistavana väylänä verkostoitua muiden yritysten kanssa - hiki tulee ja mukavaa on. Aamujäillä tunnelma on rennompaa kuin perinteisissä yritystapaamisissa, joten ideat saavat virrata vapaammin, kun rajat häipyvät. KalPan tuleva A-nuorten päävalmentaja Anssi Laine on myös tuttu näky verkostokumppaneiden aamujäillä. Keskushyökkääjä Laine pitää erityisesti aamujäiden hurtista huumorista ja rennosta meiningistä.