Kauden huipennus Kilpisydän Soi! -konsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa to 12.5.

Kuopion Kaupunginorkesteri ja KalPa Hockey Oy ylpeänä esittävät: Kilpisydän Soi!

KalPan sekä Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin kausi huipentuu keväällä järjestettävään yhteiskonserttiin. Konsertissa on kolme erää elämyksiä, sillä vauhdikkaassa ja musiikillisessa tapahtumassa yhdistyvät jääkiekkomaailma ja toivekonsertti ennennäkemättömällä tavalla. Konsertin kapellimestarina ja juontajana toimii Atso Almila, solistina Sakari Kuosmanen. Tapahtumassa mukana myös KalPan edustusjoukkue.

Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa konserttiohjelmaan äänestämällä kappaletta, jonka haluaa konsertissa kuulla. Äänestysaikaa on KalPan runkosarjan loppumiseen, eli torstaihin 10.3. asti. Siirry äänestyslomakkeeseen täältä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin sekä KalPan tuotepalkintoja.

Liput tapahtumaan Pelimiehestä, Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä, sekä Lippupalvelun ja  Lippupisteen kotisivuilta. HUOM! KalPan kausikortilla Pelimiehestä ostettaessa permantolipuista alennusta. Tarkemmat lipputiedot sivun alareunassa.


Kilpisydän Soi, Kuopion Musiikkikeskus to 12.5.2011 klo 18.30

Liput myynnissä Sport Cafe Pelimiehessä, Tulliportinkatu 54:

26 € permanto
22 € takaparvi ja sivuparvet
6 € yläsivuparvet (3. krs) ja lapset alle 12 v.
VIP-paketti 51 € *

Lipun hinta sisältää 1 €:n Lippupalvelun palvelumaksun ostettaessa liput Pelimiehestä. Lipun hinta sisältää alv:n 9 %. Pelimies avoinna ma-pe 7-22, la 9-22 ja su 9-21.

Lipunmyynti myös valtakunnallisesti Lippupalvelun kotisivuilla sekä muissa Lippupalvelun myyntipisteissä. Lipun perushintaan lisätään tälloin kulloinkin voimassa olevat toimituskulut tai palvelumaksut. Huomioikaa lippuja ostettaessa, että puolet lipuista on myynnissä vain KalPalla/Lippupalvelulla ja puolet lipuista on myynnissä vain Kuopion Musiikkikeskuksella/Lippupisteellä, jako tehty aina riveittäin. Pyörätuolipaikkojen lipunmyynti ainoastaan Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyyntipisteessä.

*VIP-paketti sisältää tapaamisen KalPan pelaajien kanssa ennen esitystä ja istumapaikan permannon parhailta paikoilta. Lisäksi Kuopion Kaupunginorkesteri ja KalPa tarjoavat VIP-tilaisuuden vieraille maljan.