KalPalla on jälleen kova joukkue, tavoite kahdeksan parhaan joukkoon

SM-liigakausi on savolaisittain täynnä mielenkiintoa. KalPan pelitapa on erittäin näyttävä ja omia kasvatteja palasi Savon sydämeen jälleen kaksin kappalein, nyt Laakkonen ja Suhonen.

Pelaaja vs. pelaaja. Joukkue vs. joukkue. Kaupunki vs. kaupunki. Kannattajat vs. kannattajat.

Suomen suosituin viihde - jääkiekon SM-liiga käynnistyy taas! Taistelu alkaa 16.9. kello 18.30.

Savolainen seura, savolaiset pelaajat, savolainen yleisö. Ole mukana - Savon puolesta!


Menestymään kasvanut runko

KalPan tavoite tulevalle SM-liigakaudelle 2010-2011 on runkosarjassa kahdeksan parhaan joukkoon, mikä on uudistuneelle joukkueelle kova tavoite. Tavoite on myös realistinen, löytyyhän Savon ylpeyden riveistä jo ennestään sen tason tähtipelaajia kuin Ari Ahonen,
Adam Masuhr, Janne Jalasvaara, Tommi Miettinen, Kalle Kerman ja Tuomas Kiiskinen.


Kahdeksan uutta pelimiestä

Uudet pelimiehet tukevat KalPan vahvaa pelillistä identiteettiä. Näe, minkä tason miehiksi nousevat taitavat Janne Laakkonen, Sakari Salminen, Kai Syväsalmi ja Samuli Suhonen, kuinka painavan laukauksen omistaa Henri Laurila, minkälaisiin torjuntoihin venyy Aleksis Ahlqvist sekä kuinka fyysisiä ja röyhkeitä ovat Mathias Månsson ja Teemu Normio.


Yleisötavoite on 4250 katsojaa

KalPa Hockey Oy:n tavoite runkosarjaan on 4250 katsojan yleisökeskiarvo. Kotiotteluita on 30. Kun savolaisen suuren yleisön tahto, halu ja asenne ovat yhtä kovaa tasoa kuin joukkueella, yleisökeskiarvo on realistinen. Silloin myös tunnelma on Niiralan Montussa jälleen mahtava.