KalPa tutussa tilanteessa kolmen neljännesfinaalin jälkeen.

Lukko-KalPa 2-1 (0-1, 1-0, 1-0)  Tilastot täällä.

KalPa oli ottanut opikseen ensimmäisen ottelun avauserästä Raumalta ja Lukko-hallintaa ei avauserässä nähty. Sen sijaan kaukaloon palannut Tuomas Kiiskinen huudatti paikalle halki Suomen saapuneita KalPa-kannattajia soolomaalillaan avauserän lopulla, ajassa 17.48.

Toisessa erässä Lukko tuli Jakub Petruzalekin maalilla tasoihin ajassa 31.29. KalPa käsitteli asian hyvin ja hallitsi kolmatta erää, torjuntojen ollessa Mika Noronen 11 ja Ari Ahonen 3.  Ajassa 57.44 Petruzalek hemmotteli reilut 3400-päistä yleisöä onnistumalla maalinteossa toistamiseen. KalPa haki vielä tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla, mutta sitä ei nyt suotu.

KalPa on kolmen neljännesfinaalin jälkeen tutussa tilanteessa, se johtaa sarjaa voitoin 2-1. Savolaiset ovat johtaneet neljännesfinaaleita kolmen ottelun jälkeen samoin voitoin myös kahtena edellisenä keväänä ja kummallakin kerralla KalPa on raivannut tiensä semifinaaleihin.

Toissa keväänä KalPa karkasi neljännessä ottelussa lopulta ratkaisevaksi osoittautuneeseen 3-1 johtoon, viime keväänä voitot olivat neljän ottelun jälkeen tasan 2-2, mutta savolaiset voittivat kaksi seuraavaa ottelua. Kuinka käy keskiviikkona? Kevät etenee, jännitys kasvaa!

Tämä on iso ottelu! Varmista paikkasi otteluun jo tiistaina! Tervetuloa playoff-huumaan!


Seuraavat kotiottelut:
 - Ke 23.3. klo 18.30 KalPa-Lukko
 - La 26.3. klo 18.30 KalPa-Lukko (tarvittaessa)