KalPa-tähdistä Ari Ahosen ja Kalle Kermanin vuoro kantaa joukkue voittoon

KalPa päätti harjoitusottelut perjantai-iltana Kuopiossa SaiPaa vastaan. SM-liigan sarja-avauksen kenraaliharjoituksessa isännät rutistivat 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) voiton. Näin ollen KalPa valmistautuu sarja-avaukseen alla kaksi peräkkäistä voittoa ja yhtä monta nollapeliä.

Yleisöä oli lehtereillä noin 2500, mikä on yksittäiselle harjoitusottelulle oikein hyvä määrä. Kaksi ensimmäistä erää ottelusta oli varsin rauhallista pelaamista. Päätöserän viidennellä minuutilla alivoimalla syntynyt KalPan toinen maali nosti samantien ottelun intensiteettiä silmin nähden ja viimeinen erä tarjosikin jo eri tavalla nähtävää, vauhtia sekä maalitilanteita.

Heti avauskaudellaan Savon sydämessä yleisön suursuosikiksi noussut Ari "Arska" Ahonen osoitti henkistä kapasiteettiaan pelaamalla komean nollapelin, vaikka alla oli kuukauden tauko otteluista. Edellinen esiintyminen pelipaidassa tapahtui Savon Sanomat -turnauksessa.

Molemmissa maaleissa oli asialla sama, hyvinkin tuttu tutkapari. Maalintekijänä Kalle "Mäti" Kerman ja syöttöpisteet kirjautti puolestaan tuore KalPa-kapteeni Tommi "Toma" Miettinen.

Ottelu tarjosi lukuisten KalPa-pelaajien toimesta lupaavia väläytyksiä osaamisesta, mutta kokonaisuutena hiomista vielä riittää, kuten aina ennenkin noin viikko ennen sarja-avausta.

Hartaasti odotettu hegemonia-spektaakkeli, SM-liigan sarja-avaus 2010 KalPa-JYP nähdään Niiralan Montussa torstaina 16.9. kello 18.30. Liput tuohon otteluun ja samalla kaikkiin SM-liigakauden kotiotteluihin tulevat myyntiin tiistaina 14.9. kello 7. Kausipaikka on mahdollista saada kausikorttina vielä maanantaihin 13.9. kello 16 asti, sarja-avauksen jälkeen kausipaikat myydään lippuvihkoina. KalPan kausikorttilaiselle yksikään kotiottelu ei ole loppuunmyyty!