KalPa rutiinisuorituksella vierasvoittoon Lahdessa

Pelicans - KalPa 1-3 (0-0, 0-2, 1-1)

KalPa haki jo kuudennen peräkkäisen voittonsa, tällä kertaa pisteet vietiin Lahden Pelicansilta rutiinisuorituksella. Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton, mutta heti toisen erän alkuun vierasjoukkue KalPa avasi maalitilinsä nuoren puolustaja Simo-Pekka Riikolan maalilla. Maali oli ennakkoluulottomasti pelanneen Riikolan ensimmäinen SM-liigassa ja valmentaja Pekka Virta antoikin miehelle vastuuta myös ylivoimalla. Mainitsemisen arvoista oli myös toinen nuori KalPalainen kokoonpanossa, eli ensimmäisen SM-liigaottelunsa pelannut hyökkääjä Niko Kallela.

KalPan puolustajat jatkoivat maalintekoa, kun Henri Laurila taiteili rauhallisen jäätävästi toisen maalin konkarivahti Sulanderin taakse. Toiselle erätauolle mentiin vierasjoukkueen johtaessa peliä 2-0. Kolmannessa erässä kotijoukkue tuli peliin mukaan vauhdikkaammin ja saikin luotua useita maalintekopaikkoja. Pelicans onnistui tekemään kavennusmaalin, mutta pian sen jälkeen KalPan hurjassa pistetahdissa oleva tulikuuma puolustaja Janne Jalasvaara lämäsi KalPan kolmannen maalin ja tästä ei Pelicans enää toipunut. KalPan maalilla Aleksis Ahlqvist venyi kiekon eteen 19 kertaa.

Tilastot nähtävissä SM-liigan kotisivuilla.

KalPan kova kolmen pelin viikko jatkuu lauantaina kotihallissa, kun Niiralan Monttuun saapuu vastustajaksi JYP. Otteluun on saatavilla vielä seisomapaikkalippuja ja suosittelemme, että liput ostetaan ennakkoon.