KalPa-pelaajat poseeraavat rohkeasti kalenterissa - katso kuva!

SM-liigan innovatiivisimmaksi organisaatioksi noussut KalPa tekee jälleen uutta ja erilaista.

Naisille suunnattu Taklaa arki -tapahtuma, liike-elämälle kehitetty Voittajaksi!-seminaari, ruoan ja urheilun yhdistävä keittokirja sekä kulttuurin ja urheilun yhdistävä Kilpisydän soi -konsertti ovat vain osa KalPa-organisaation kehittämiä viime vuosien menestystuotteita.

Nyt KalPan SM-liigajoukkueen pelaajat poseeraavat rohkeasti kalenterissa. Kalenteri tulee olemaan kaksipuoleinen, sisältäen sekä paljasta pintaa että jäällä otettuja pelitilannekuvia.

 - Toimisto on jo otetuista kuvista innosta mutkalla. KalPa ei keskinkertaista halua tehdä, mutta kalenterista tulee vielä loistavampi kuin oli tavoite. Iso kiitos joukkueelle, kommentoi KalPalta Jarkko Huttunen ja jatkaa savolaiseen tyyliin. - Meillä Savossa on totuttu laittamaan kroppaa likoon...

Savolaisten kiekkosotureiden kalenteri tulee myyntiin lokakuussa 2011. Kalenterin kuvaa Alias Studioiden valokuvaaja Sami Tirkkonen ja sen painaa Offsetpaino Tuovinen.


KalPa-kalenterissa on mukana myös Teemu Hartikainen!
NHL-pelaaja Teemu Hartikaisen kuva kertoo kalenterin äärimmäisestä tyylikkyydestä.

 - KalPan vuoden 1996 Boys on ice -kalenterin legendaarisin kuva on joulukuulta, nykyisen maajoukkuevalmentaja Petri Matikaisen suihkukuva. Kunnioitamme perinteitä, halusimme kuvata sen ehdottomasti uudestaan ja Hartikaista ei tarvinnut kahdesti kysyä, kertoo Huttunen nyt julkaistusta kalenterin ensimmäisestä kuvasta.

Osallistu kilpailuun KalPan facebook-kanavalla ja voita itsellesi haluttu KalPa-kalenteri!
Kerro, keiden kolmen KalPa-pelaajan tulisi ehdottomasti esiintyä uudessa kalenterissa.