KalPa-Klubin rakennustyöt ovat loppusuoralla, nimeksi Pretax KalPa-Klubi

KalPa Invest on rakennuttanut jäähallilla koko syksyn uutta KalPa-Klubia jäähallin kasarmien puoleisella pitkällä sivulla. Nyt rakennustyöt ovat loppusuoralla ja uusi klubitila saadaan käyttöön tammikuussa. Uudistuneiden tilojen myötä KalPa-Klubilaisten ravintolatilat paranevat ja samoissa tiloissa ovat myös omat wc-tilat. KalPa-Klubille tulee A-oikeudet, joten asiakkaiden käytössä ovat entistä monipuolisemmat juomavalikoimat ja myös ravintolatuotteisiin tulee uudistusta. Uudet tyylikkääät klubitilat mahdollistavat isompien ryhmien palvelemisen ja heille vaikkapa ruokailun järjestämisen ennen ottelua.

KalPa-Klubista Pretax KalPa-Klubi

Uusittujen tilojen nimeksi tulee Pretax KalPa-Klubi ja sopimus Pretax-yhtiöiden kanssa nimestä on tehty seuraavaksi kahdeksi ja puoleksi kaudeksi. Pretax on KalPan yhteistyökumppani, jolle KalPa on ulkoistanut kaikki taloushallinnon asiat. Pretax on Pohjois-Euroopan suurin talous- ja palkkahallinnon yritys, jonka palveluksessa on yli 1500 asiantuntijaa. Pretaxilla on toimipiste myös Kuopiossa.


Jäähallin palvelutaso paranee ja käytävätilat laajenevat C/D-puolella

Entiset KalPa-Klubin tilat jäähallin C/D-puolella vapautetaan suuren yleisön käyttöön ja tämä helpottaa liikkumista huomattavasti sekä parantaa myös hallin palvelutasoa, koska entiset Klubin kioski- ja juomamyyntipisteet ovat nyt kaikkien käytössä.