KalPa kiinnitti kokeneen kotimaisen kiekollisen laatupuolustajan

31-vuotiaaksi erittäin kokenut, peräti 637 SM-liigan runkosarjaottelun (67+134=201) ja 76 playoff-ottelun (11+24=35) puolustaja Marko Kauppinen siirtyy Jokereista Savon sydämeen. KalPan ja Kauppisen sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös SM-liigakauden 2011-2012.

Puolustaja Samuli Suhonen siirtyy kevätkaudeksi pelaamaan Italiaan, HC Bolzanon riveihin.

Marko Kauppisen hankinta tuli ajankohtaiseksi ja mahdolliseksi Jussi Timosen loppukauden loukkaantumisen ja Samuli Suhosen siirron myötä. - Olen erittäin pahoillani Jussin puolesta, hän toipui äskettäin juuri edellisestä loukkaantumisesta ja muodosti Adamin kanssa vahvan parin. Nyt meidän täytyy tsempata miestä jaksamaan kuukausien kuntoutusta, taustoittaa urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

 - Samulille haimme kevääksi peliaikaa, sillä hänellä on sopimus meille myös ensi kaudeksi.

 - Kauppisen Marko tulee meille tälle kaudelle vuokralle ja toukokuun alusta voimaan astuu KalPan ja pelaajan välinen uusi sopimus. Pelaaja ja Jokerit ovat sopineet keskenään vanhan sopimuksen purkamisen ehdoista.

 - Taustat tietäen Markolla on erittäin vahvaa kiekollista osaamista ja hän tuo pitkällä tähtäimellä meille uusia ulottuvuuksia. Muutama vuosi sitten mies voitti pudotuspeleissä puolustajien pistepörssin, joten hän voi tehdä kovaakin numerotulosta kun sopiva rooli löytyy. Numeroiden tekijäksi mies Kuopioon hankittiin.