KalPa kahden maalin takaa upeaan voittoon Lahdessa.

Pelicans-KalPa 4-5 (1-1, 2-1, 1-3)  Tilastot täällä.

KalPa teki Lahdessa kovan tempun. Perjantaina Kuopiossa joukkue pelasi kelpo ottelun, mutta viime aikoina vaivannut maalinteon totaalinen vaikeus johtivat tärkeiden pisteiden menetykseen. Lauantai-iltaisin Lahti on SM-liigan vaikeimpia pelipaikkoja kun Pelicans saa hurlumhei-pelinsä käyntiin. KalPan vierasvoiton arvoa korostaa se, että lahtelaiset johtivat lauantaina ottelua jopa kahdella maalilla, mutta niin vain KalPa kairasi itsensä voittajaksi.

Voitto tuli vielä varsinaisella peliajalla, joten pisteitä tuli täydet kolme. Henkisesti pisteitä tuli kuitenkin enemmän, sillä paitsi että KalPa nousi kahden maalin takaa voittoon, tällä kertaa se käytti ottelun lopussa saamansa mahdollisuuden, ylivoiman. Voittomaali syntyi ajassa 58.56.

Kun viidestä maalista on mahdollista saada 15 tehopistettä, merkittiin niitä KalPa-pelaajille peräti 12. Maaleista Savossa selvästi viihtyvä Jussi Pesonen iski kaksi, Jaakko Rissanen, Peter Olvecky ja Sakari Salminen yhdet. Tuomas Kiiskinen keräsi syöttöjä kaksi kappaletta.

Perjantaina Kuopiossa KalPan voiton estänyt Niko Hovinen torjui nyt 29 laukausta, Ari Ahosen torjuntamäärän ollessa 19. Tasaisesti jakautuneet tehopisteet ja maalivahtien torjunnat kertovat, että KalPa ansaitsi voittonsa tehden jälleen kovasti töitä, vaikka alku olikin vaikea.

Onko KalPan maalihanojen avautuminen ja lento pysyvämpää sorttia? Se nähdään kun maanantaina savolaiset kohtaavat Tampereella Ilveksen ja torstaina Lappeenrannassa SaiPan. Niiralan Lauantaisaunaan, kuumaan sellaiseen saapuu vastustajaksi Pelicans. Tervetuloa!

Seuraavat kotiottelut:  
- La 5.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans 
- Ti 22.2. klo 18.30 KalPa - HPK
- Ti 1.3. klo 18.30 KalPa - JYP