KalPa-juniori pääsee Anaheimiin tapaamaan Teemu Selänteen

KalPan ja Juniori-KalPan yhteinen yhteistyökumppani Scandic järjesti valtakunnallisen arvonnan, jossa pääpalkinto oli matka kahdelle Los Angelesiin Anaheim Ducksin NHL-otteluun, jonka yhteydessä on mahdollisuus tavata myös Teemu Selänne. Scandicin uutinen täällä.

Palkinnon voitti KalPan junioreissa pelaava Otto Tolvanen, joka osallistui Pohjola-leirille Vierumäellä 5.-6.3. Matkan ajankohta on 5.-9.4. ja matkasta tehdään matkapäiväkirja, jota voi seurata Scandicin Facebook -sivulla (Scandic Suomi).

Mikä on Scandic Sports Card? Lue lisää täältä.


Scandicin lehdistötiedote

Helsinki 15.3.2011
Scandicin Anaheim -matka-arpa suosi kuopiolaisia
 
Scandicin järjestämä ”Scandic Goes Anaheim” –arvonta on nyt ratkennut. Arpaonni suosi yli tuhannen osallistujan joukosta Kari Tolvasta Kuopiosta. Palkinnoksi Kari pääsee poikansa Oton kanssa Scandicin Sportti-Jussin mukana Los Angelesiin Anaheimiin katsomaan paria NHL-kotiottelua.
 
”Arvonnan upea palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen, sillä voittajan 14-vuotias poika Otto on Kalpan omia kasvatteja”, iloitsee Scandicin sportti- ja sponsorointivastaava Jussi Rissanen. Otto on nuori lupaava junioripelaaja Pohjolaleiriltä, ja ties vaikka itsekin joskus pelaa Anaheimissa kotiotteluitaan.

Scandic on myös Kalpan virallinen yhteystyökumppani, joten siinäkin mielessä voitto osui kohdalleen.


Palkintona kahden hengen matka Los Angelesiin

Innokas kolmikko lähtee seuraamaan Anaheimin viimeisiä runkosarjaotteluita Los Angelesiin 5. huhtikuuta. Matkalla he käyvät tutustumassa myös Universal Studiohin ja saattavat bongata itse mestarin Teemu Selänteen. Matka toteutetaan yhteistyössä Lufthansan ja Hilton-hotellien kanssa.

Scandicin ”Scandic Goes Anaheim” -arvontaan otti osaa yli tuhat innokasta joukkueenjohtajaa tai muuten aktiivista urheilun ystävää. Ainoana ehtona arvontaan osallistumisessa oli, että osallistujalla tuli olla Scandicin Sports Card –kortti.

Matkauutisia Anahemista voi seurata Facebookissa Scandic Suomi -sivuilla.

Lisätietoja:
Jussi Rissanen, sportti- ja sponsorointivastaava, Scandic, puh. 040 7091120
Kati Puukko, markkinointipäällikkö, Scandic, puh. 040 5637049