KalPa ja Mathias Månsson ovat purkaneet pelaajasopimuksen

KalPa ja Mathias Månsson ovat purkaneet kuluvan kauden kattaneen pelaajasopimuksen. KalPassa pelattujen 18 SM-liigaottelun tilastot olivat 1+3=4 pistettä ja +/- -lukema +2.

Tähän ratkaisuun päädyttiin, kun KalPa ei pystynyt tarjoamaan pelaajalle isoa roolia, Månssonin vahvinta osaamista ei ole keskushyökkääjänä pelaaminen.

 - Ratkaisu syntyi yhteistuumin, näin on molemmille parempi ja Mathias voi hakea uutta vauhtia muualta. KalPa haluaa kiittää Mathiasta hyvästä työasenteesta, hän oli yhteisössä pidetty ja hyvä pukukoppipelaaja, kertoo urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

Pelaajabudjetin päälle hankitun, marrastaukoon ulottuvalla koeajalla KalPassa pelaavan Robert Petrovickyn mahdollinen loppukauden sopimus tarvitsee pelaajaliikennettä myös Savosta poispäin. KalPa ei tällä hetkellä etsi aktiivisesti korvaavaa pelaajaa.

Petrovicky ei pelaa torstaina, paluu kaukaloon lauantaina on mahdollisuuksien rajoissa. Puolustaja Jussi Timonen palaa polvivamman jäljiltä peleihin marrastauolta. Puolustaja Kai Syväsalmi on sivussa aivotärähdyksestä johtuen alustavan arvion mukaan kuukauden.