KalPa hemmottelee yleisöään - Euroopan kovimpia maalitykkejä Savoon

KalPa reagoi välittömästi viimeisten otteluiden tehottomuuteen ja joukkueen jo ennestään vahvaa hyökkäysarsenaalia haluttiin auttaa hankkimalla kansainvälisen tason maalitykki.

KalPa on kiinnittänyt riveihinsä Euroopan sarjojen yhden viime kausien kovimman maalitykin, Ruotsin Elitserienissä ja Venäjän KHL:ssä neljällä viime kaudella yhteensä hurjat 127 maalia laukoneen Pavel Brendlin. Brendlin apuja ovat muun muassa koko (187 cm / 92 kg) sekä laadukas rightin puolen laukaus. KalPassa Brendl pelaa hänelle NHL:stä tutulla numerolla 55.

 - Uskallan sanoa, että Pavel on ollut viime vuosien kovin maalitykki Euroopassa ja on kova juttu, että tämän tason pelimies saatiin SM-liigaan. Se kertoo myös KalPan organisaation arvostuksesta. Uskomme, että tässä on mies jota savolaisyleisö haluaa tulla katsomaan, kertoo toimitusjohtaja Sami Kapanen.

Brendlin sopimus kattaa KalPan ottelut SM-liigassa 6. marraskuuta asti. Brendl nähdään Niiralan Montussa ensimmäisen kerran torstaina 30.9. ottelussa KalPa-HIFK.