Kaksi taistelua voitettu + kolme hävitty = sota jatkuu!

Lukko-KalPa 5-0 (3-0, 0-0, 2-0)  Tilastot täällä.

Perjantaina nähtiin savolaista kiekkokulttuuria kun Rissalan lentokentällä KalPan tilauslento Poriin oli nimetty osuvasti: Lentävä Kalakukko. Lisäksi lennon kapteeni toivotti joukkueelle tsemppiä illan otteluun ja kertoi Kuopion lennonjohdon pyytäneen välittää onnea otteluun.

Nyt se ei auttanut, huono avauserä maksoi KalPalle ottelusarjan viidennen ottelun voiton Raumalla. Toisessa ja kolmannessa erässä KalPalla oli mahdollisuus tulla avausmaalilla peliin vielä vahvemmin mukaan, mutta maali jäi tekemättä ja Lukon neljäs osuma ratkaisi ottelun.

Neljännen maalin jälkeen KalPa-pelaajien pettymys purkautui Lukko-pelaajien leukaperiin. Tapaus oli kuitenkin erilainen kuin toisessa ottelussa nähty Lukon vastaava, sillä KalPa-pelaajat turhautuivat heti maalin jälkeen, Lukko-pelaajat tappelivat seuraavassa vaihdossa. Jäähyt menivät nyt oikein, KalPa jatkoi kolmella viittä vastaan ja Lukko iski viidennen maalin.

Tappio oli vain yksi tappio, mutta lauantai-aamun kuvaukset näyttävät, kärsikö KalPa kaksi pahaa menetystä kun Tuomas Kiiskinen ja kapteeni Tommi Miettinen joutuivat jättämään ottelun kesken polvivammojen takia. Aika näyttää, poikivatko teot pelikieltoja Lukolle.

KalPa-pelaajien tunnetaso ja palautumista auttava yölento Kuopioon sekä Lukon avauserästä lähtien viidellä puolustajalla urakointi antavat savolaisille sarjan kuudenteen otteluun hyvät lähtökohdat. Tervetuloa Niiralan lentokentälle kookkaat Lukko-puolustajat!

Varmista paikkasi hienon ottelusarjan kuudenteen taisteluun Niiralan playoff-huumassa!


Seuraavat ottelut:
 - La 26.3. klo 18.30 KalPa-Lukko