Joulupuu-keräyksessä lähes 1000 lahjaa kuopiolaisille lapsille

Kuopion Nuorkauppakamari ry järjesti yhdessä usean yhteistyökumppanin kanssa
Joulupuu-keräyksen 27.11.-12.12.2010, tänä vuonna keräys järjestettiin toista kertaa. Kahden viikon aikana kerättiin K-citymarketeilla Päivärannassa ja Kolmisopessa huikea lähes 1000 lahjan potti. Lahjat on toimitettu Kuopion sosiaalitoimelle ja ne ovat parhaillaan jaossa kuopiolaisten vähävaraisten perheiden lapsille.

Joulupuu-projekti halusi pysäyttää ihmiset miettimään, mitä juuri Minä voisin tehdä lasten hyväksi. Joulupuu-keräyksessä lahjat kohdistettiin lapsen iän ja sukupuolen mukaan. Lahjaksi kävi uusi ostettu paketti. Vähävaraisissa perheissä lapset saavat usein käytettyjä vaatteita ja leluja ja Joulupuu-keräyksen kautta haluttiin antaa lapsille uutta ja käyttämätöntä.


KalPan pelaajat Samuli Suhonen ja Ari Ahonen olivat K-citymarket Päivärannassa Joulupuu-keräyksen avajaistapahtumassa jakamassa nimmareita.


Yritykset aktivoitiin ensimmäisen kerran mukaan keräykseen

Tänä vuonna toivottiin, että mahdollisimman moni kuopiolainen yritys lähtisi mukaan hyvän asian puolesta. Kuopion Yrittäjät ry oli myös keräyksen yhteistyökumppanina kannustamassa yrittäjiä lahjoittamaan esimerkiksi yrityksen joulukorttirahat keräykseen ostamalla lahjoja vastaavalla summalla. Kaikkiaan yrityslahjoituksen antoi lähes 30 yritystä eli
viesti tavoitti hyvin myös yritykset. KalPa oli Joulupuu-keräyksen suojelija ja mukana keräyksessä siten, että jokainen edustusjoukkueen pelaaja antoi keräykseen yhden lahjan. Tämä lisäksi KalPa Hockey Oy antoi vielä muitakin lahjoja keräykseen. 


Ari Ahonen kirjoittaa nimmaria pienen KalPa-kannattajan pelipaidan selkään.


Kuopion Nuorkauppakamari haluaa kiittää kaikkia projektiin osallistuneita talkoolaisia, yhteistyökumppaneita, kaikkia yksityisiä lahjoittajia sekä yrityksiä ja yhteisöjä, jotka osallistuivat keräykseen.

Joulupuu-keräys toteutetaan myös joulun alla 2011.