Joulupuu-keräyksen avaus lauantaina 27.11. Päivärannan K-citymarketilla

Kuopion Nuorkauppakamari ry järjestää yhdessä usean yhteistyökumppanin kanssa Joulupuu-keräyksen 27.11.-12.12.2010. Joulupuu-keräyksen suojelijana on tänä vuonna KalPa.

Keräyksen avaus on lauantaina 27.11. klo 11 Päivärannan K-citymarketilla. Paikan päällä keräyspisteellä ovat klo 11-12 keräyksen suojelijan KalPan pelaajat Ari Ahonen ja Samuli Suhonen jakamassa nimikirjoituksia sekä KalPan markkinointipäällikkö Paula Seppänen ja Joulupuu keräyksen projektipäällikkö Mia Hakulinen.

Keräyksen avulla autetaan vähäosaisia lapsia Kuopion alueella. Tänäkin jouluna monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen alta. Kuitenkin monen vähävaraisen lapsen haave jää toteutumatta.

Joulupuu-projekti haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä juuri Minä voisin tehdä lasten hyväksi. Vaikka taloudellinen hyvinvointi Suomessa on lisääntynyt, lasten avun tarve on kasvanut. Lapsiperheiden suhteellinen asema tulonjaossa on heikentynyt, ja ne ovat jääneet jälkeen keskimääräisestä tulokehityksestä. Valtakunnallinen Joulupuu-keräys jakoi viime vuonna iloa noin 20 000 lahjansaajalle.

Ohjeet lahjan tuomiseen:
Tule noutamaan Joulupuu-keräyspisteeltä pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan sukupuolen ja iän.
Esimerkiksi: POIKA 15 v. tai TYTTÖ 6 v. Näin saamme todellisen tarpeen mukaisia paketteja. Kuopion K-citymarketeissa Päivärannassa ja Kolmisopella on keräyspisteet, joista voi tulla hakemaan pakettikortin ilmoitettuina aikoina
- Lahjaksi käy uusi ostettu tai itse tehty paketti (emme voi valitettavasti ottaa vastaan käytettyä tavaraa)
- Me paketoimme lahjasi
- Pakettikortti kiinnitetään lahjaan, ja se tuodaan Joulupuun keräyspisteelle.
- Otamme mielellämme vastaan myös lahjakortteja.
- Kaikki lahjat toimitetaan Kuopion kaupungin sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Yritykset mukaan keräykseen

Tänä vuonna toivotaan, että mahdollisimman moni kuopiolainen yritys lähtisi mukaan hyvän asian puolesta. Kuopion Yrittäjät ry on myös keräyksen yhteistyökumppanina kannustamassa yrittäjiä lahjoittamaan esimerkiksi yrityksen joulukorttirahat keräykseen ostamalla lahjoja vastaavalla summalla.
Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin - se voi olla saajalleen Se ainoa.

Joulupuu-keräykset Kuopiossa 27.11.-12.12.2010 (6.12. suljettu)
La 27.11. klo 11 avaustilaisuus K-Citymarket Päivärannassa

Lauantaisin klo 11.00 - 18.00
Sunnuntaisin klo 12.00 - 18.00
Ma-Pe klo 15.30 - 19.00
- K-Citymarket Päiväranta
- K-Citymarket Kolmisoppi

Lisätietoja:
Mia Hakulinen
Kuopion Nuorkauppakamari ry
O44-088 6686
mia.hakulinen@yrittajat.fi, www.jckuopio.fi

Yhteistyössä:

Kesko, K-citymarketit Kolmisoppi ja Päiväranta, Kuopion Osuuspankki, Kuopion Yrittäjät, AD-Kiivi, Graafiset palvelut, Iskelmä Oikea Asema, Viikkosavo ja Kuopion kaupungin sosiaalitoimi