Joonas Lehtivuori KalPaan Philadelphia Flyersin organisaatiosta

Puolustaja Janne Jalasvaara on siirtymässä Venäjän KHL-liigaan. Neuvottelut siirrosta ovat viimeistelyä vaille valmiit, lopullisesti asia konkretisoituu alkuviikosta. Johtuen keskeneräisistä neuvotteluista Jalasvaara ei pelaa illan SM-liigaottelussa Tapparaa vastaan. Jalasvaara edustaa KalPaa viidettä kauttaan.

KalPa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen erittäin lupaavan nuoren suomalaispuolustaja Joonas Lehtivuoren (22) kanssa. AHL:stä, Philadelphia Flyersin organisaatiosta saapuvan Ilves-kasvatin vahvuudet ovat kiekollinen peli ja hyökkäysten tukeminen.


”Kovasta urheilullisesta tavoitteesta KalPa ei tingi”

- Tiedostimme tilanteen, että Jalasvaara haluaa ottaa kauden päätyttyä vastaan uusia haasteita. Aloite siirtoon tuli Venäjältä ja haluamme antaa Jannelle mahdollisuuden tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen, kertoo toimitusjohtaja Sami Kapanen.

- Kovasta urheilullisesta tavoitteesta KalPa ei missään nimessä tingi, siksi hankimme samantien Joonas Lehtivuoren ja vielä toisenkin puolustajan hankkiminen on työn alla. Joukkueen tavoite runkosarjassa on sijoitus kuuden parhaan joukkoon, joka on käden ulottuvilla.