Itku pitkästä ilosta, yksi kyynel kymmenestä voitosta.

Jokerit - KalPa 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)  Tilastot täällä. Sakari Salmisen haastattelu täällä.

Helsingistä oli tiistaina Savoon hyviä sekä parempia uutisia. Hyvä uutinen on, että KalPa otti vierasottelusta Jokereita vastaan yhden, arvokkaan vieraspisteen. Parempi uutinen on se, että savolaisten peli-ilme neljännen peräkkäisen kolmen ottelun härkäviikon avausottelussa oli hyvä. Tällä kertaa joukkue loi maalipaikkojakin paljon, mutta Mika Järvisen ilta oli täydellinen.

KalPa lähti Helsinkiin voittamaan ja kun yksi piste on yhtäkuin tappio, turha positiivisiakaan asioita on liikaa esiin tuoda. Tappio päätti KalPan ennätyksellisen, peräti 10:n ottelun mittaisen ylipitkien runkosarjaotteluiden voittoputken. Jokaiselle hevoselle löytyy kengittäjä.

Edellisissä viidessä ottelussa kaksi nollapeliä torjunut Ari Ahonen oli jälleen erinomainen ja ainoastaan 50 sekuntia erotti miehen toisesta peräkkäisestä nollapelistä ja maalivahtien nollapelitilaston jaetusta kärkipaikasta. Kollega Järvinen oli työllistetympi ja kaukalon mvp. 

Raaka tammikuu saa mielenkiintoisen uuden piristysruiskeen kun perjantaina ja lauantaina nähdään tammikuun tasaus, kahden ottelun playoff -sarja keskellä runkosarjaa. Pelicans Lahdesta haastoi KalPan ja ensimmäinen ottelu käydään Kuopiossa perjantaina 28.1. klo 18.30.


Seuraavat kotiottelut:  
- Pe 28.1. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Tammikuun tasaus, osa 1/2
- La 5.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans 
- Ti 22.2. klo 18.30 KalPa - HPK