Itä-Suomen suosituin viihde oli jälleen maineensa veroinen

KalPa - Pelicans 5-0 (1-0, 1-0, 3-0)

Tilastot täällä. Savon Sanomien videot tulevat olemaan täällä.

Torstain ottelu Bluesia vastaan sytytti savolaisen suuren yleisön ja Niiralan Montun lauantai-illan huumaa todisti hienosti 4361 katsojaa. KalPa kiitti suurilukuista yleisöä tarjoamalla upeaa viihdettä. Kiitos yleisölle. Tällaisia yleisömääriä KalPa tarvitsee myös jatkossa iskukyvyn säilyttämiseksi. Seuraavaksi lauantai-illan huumaa on tarjolla lauantaina 30.10., vastassa HPK.

KalPan uusi superketju Brendl-Petrovicky-Kiiskinen järjesti jälleen kotiyleisölle upean shown, jonka kapellimestari oli tällä kertaa Kiiskinen alias Niiralan Maltsev. Brendlin saldo oli kaksi maalisyöttöä. Ketju on ollut nyt kolmessa peräkkäisessä kotiottelussa pitelemätön iskien niissä yhteensä hulppeat 22 tehopistettä. Yksin tätä ketjua kannattaa todella tulla katsomaan!

Kiiskisen lisäksi yleisöä huudattivat Timo Salo Sakari Salmisen upeasta syötöstä maalin takakulmalle sekä Tommi Miettinen, jonka Janne Laakkosen ja Kalle Kermanin alustuksista syntynyt illan viimeinen oli todellista savolaista naatiskelua. Huomionarvoista oli Laakkosen toinen peräkkäinen kahden tehopisteen ottelu ja hienoa syksyä pelaavan Miettisen avausmaali.

KalPan joukkueesta löytyi yhtä monta työn sankaria kuin oli pelaajaa. Aiemmin mainittujen lisäksi erikoismaininnan ansaitsevat kuitenkin vielä kauden ensimmäisen nollapelinsä torjunut Ari Ahonen sekä 18-vuotias Simo-Pekka Riikola. Puolustajalupaus saalisti uransa kolmannessa SM-liigaottelussaan jo ensimmäisen syöttöpisteen, Kiiskisen kolmanteen maaliin.

Harvoin voi sanoa, että viidellä maalilla hävinneen joukkueen paras pelaaja on maalivahti, mutta nyt näin oli. Niko Hovinen pelasi upean ottelun esittäen maailmanluokan torjuntoja. Kaikkiaan Hovinen sai hikoilla 34 torjunnan edestä. Se kertoo myös KalPan illan esityksestä.


Seuraavat kotiottelut:
- La 30.10. klo 18.30 KalPa - HPK
- To 4.11. klo 18.30 KalPa - Ilves
- La 6.11. klo 18.30 KalPa - Lukko