Ilves nurin ja kiekkohuuma Savossa kasvaa taas vähän...

Ilves-KalPa 1-3 (0-1, 0-1, 1-1)  Tilastot täällä. Jussi Pesosen haastattelu täällä.

Perinteikkään savolaisten menestyslajin, lentopallon termeillä KalPalla oli kaksi ottelupalloa varmistaa paikka kuuden parhaan joukkoon eli suoraan puolivälieriin. Savon kiekkosoturit takoivat heti ensimmäisen pallon kenttään ja kova tavoite runkosarjalle on nyt täytetty.

Maalivahti Ari Ahonen oli mahtava, kuten "Arska" on ollut koko kevätkauden johdattaen KalPaa eteenpäin kovalla voittoprosentilla. Kauden kuudes nollapeli jäi tasan minuutin päähän. Ahonen suorastaan huokuu itsevarmuutta ja se näkyy ihailtavana rauhallisuutena.

Päävalmentaja Pekka Virran äskettäin kokoama ketju Tuomas Kiiskinen-Jaakko Rissanen-Sakari Salminen on nousemassa hehkuvaksi juuri pudotuspeleihin. Kiiskisen saldo oli 1+1, Rissasen 1+0 ja Salmisen peräti 0+3. Kiiskinen ylitti urallaan toisen kerran 40 pisteen rajan, Rissanen paransi maaliennätystään viiteen ja Salminen kohensi syöttöennätystään 33:een.

Ottelun avausmaalin laukoi Jussi Pesonen, joka juhlisti samalla komeasti 600. SM-liigan runkosarjan otteluaan. Kauden 12:nnen maalinsa pyssyttänyt mies on vastannut huutoon ja tulee olemaan pudotuspelien fyysisessä maailmassa savolaisille hyvinkin tärkeä pelimies.

Savolaisyleisö saa nauttia torstaina runkosarjan viimeisestä kotiottelusta. Tässä ottelussa on panosta, ole mukana koko ajan kasvavassa savolaisessa kiekkohuumassa! Onko KalPan sijoitus neljäs, viides vai kuudes? Onko vastustaja Lukko, HIFK vai Ässät? Tule ja näe itse!


Runkosarjan viimeinen kotiottelu:  
- To 10.3. klo 18.30 KalPa-SaiPa 
- Playoff -kausikortit myynnissä!