Ilves kesti KalPan kolmannen erän rynnistyksen Tampereella

KalPan esitys harjoitusottelussa keskiviikkona Tampereella oli nousujohteinen ja ottelun kolmas erä olikin KalPan rynnistystä. Maalein 2-1 (0-1, 2-0, 0-0) kotivoittoon päättynyt ottelu kääntyi toisessa erässä, jossa Ilves siirtyi maalin tappiolta aina maalin johtoon.

Ottelun avausmaalista vastasi joka vuosi maalintekijänä kehittynyt Tapio Laakso, syöttäjinä ketjukaverit Sakari Salminen ja Tuomas Kiiskinen. Rymättylä-Pori-Vuorela -ketju näyttää olevan löytämässä nopeasti yhteistä säveltä ja verkko on heilunut jo varsin mukavasti.

Korkeasuhdannetta elävässä kiekkokaupunki Kuopiossa on totuttu harjoitusotteluiden hyviin yleisömääriin. Se ei ole kuitenkaan itsestäänselvyys, tämä nähtiin Tampereella jossa vielä perinteisemmässä kiekkokaupungissa ottelua seurasi reilut 800 katsojaa.

Seuraavaksi KalPa pelaa perjantaina, jolloin se harjoittelee Savonlinnassa yhteistyö-seuransa SaPKon kanssa. Kenraaliharjoitus nähdään 10.9. Kuopiossa, vastassa SaiPa.

SM-liigan sarja-avaus, odotettu hegemoniakohtaaminen KalPa-JYP odottaa itseään torstai-illassa 16.9. Lipunmyynti alkaa 14.9. klo 7, kausikortteja voi ostaa 13.9. klo 16 saakka.

Ilves - KalPa 2-1 (0-1, 2-0, 0-0)

06.06 0-1 Tapio Laakso (Sakari Salminen, Tuomas Kiiskinen) sr

24.05 1-1 Ryan Glenn (Jesse Niinimäki, Markus Västilä) av
31.39 2-1 Michael Keränen (Kai Kantola)