Hyvät naiset ja herrat, KalPa ylpeänä esittää: PAVEL BRENDL SHOW!

KalPa - Blues 7-3 (2-1, 4-0, 1-2)

Tilastot täällä. Savon Sanomien videot ottelusta tulevat olemaan täällä.

07.10. Adam Masuhr laukoi, Iiro Tarkki pudotti, maalintekijä oli paikalla ja Pavel Brendl: 1-0.
09.42. Robert Petrovicky antoi varman syötön vierelle ja Euroopan tuhoisin tykki puhui: 2-0.
21.58. Brendl osoitti olevansa joukkuepelaaja ja antoi loistosyötön Janne Laakkoselle: 3-1.
38.04. Tuomas Kiiskinen syötti, Brendl laukoi voimalla tolpan juureen ja hattutemppu: 5-1.

Tällä kertaa tilastot eivät valehtele. Mutta myöskään tällä kertaa niitä ei kannata pelkästään tuijottaa. Pavel Brendl showssa olivat vahvasti mukana myös KalPan superketjun sentteri Robert Petrovicky (1+1) sekä maagisuuden löytänyt Tuomas Kiiskinen (0+2), Niiralan Maltsev.

Edellisessä kotiottelussa niin ikään hurjat tehot - Brendl 2+2, Petrovicky 0+2, Kiiskinen 2+1 - iskeneen KalPan uuden superketjun saldo kahdesta viimeisimmästä kotiottelusta on siten lähes käsittämättömät 17 tehopistettä! Ja lähes yhtä käsittämätön on Brendlin itsensä saldo - 5+3!

KalPan kevään ykköshankinnan Janne Laakkosen tuuletus maalinsa jälkeen osoitti, kuinka paljon osuma helpotti ja hieman myöhemmin "Laku" jo vapautti Mikko Kukkosen, kiekko ylänurkkaan ja Can Can soi. Kun viime aikoina uudelle tasolle nousseet Kiiskinen, Sakari Salminen ja Laakkonen ovat vauhdissa yhtä aikaa, kannattaa KalPaa todella tulla katsomaan!

Tehojen 0+2 Tommi Miettinen nousi jakamaan jo SM-liigan syöttöpörssin viidettä sijaa, samoin kuin tandemin toinen puolikas Kalle Kerman nousi maalillaan jakamaan maalipörssin kolmatta sijaa. KalPan vain 18-vuotias puolustajalupaus Simo-Pekka Riikola malttoi pelata varsin hyvin yksinkertaista ja varmaa peliä. Maalivahti Ari Ahoselle voitto oli nyt tämän kauden seitsemäs.

Taistelutahdon puutteeseen espoolaiset eivät Savon sydämessä kaatuneet, KalPa vain oli tällä kertaa viimeistelyssä kukon askeleen edellä. KalPa tulitti maajoukkuemaalivahti Iiro Tarkin vaihtoon, mutta aina kohutun Jere Karalahden ilta oli onnistuneempi. Kokemus näkyi otteissa ihailtavana rauhallisuutena ja maajoukkuekuntoa lähestyvän miehen 3-1 kavennus oli näyttävä.

KalPan markkinointi oli ajoittanut koululaisten syyslomaviikolle perheottelun torstai-illaksi ja ennen ottelua alkoholittomana tilana toiminut Monttu Pub olikin noin tunnin ajan täynnä lapsia ja perheitä. Perheottelu oli tapahtumana onnistunut ja samalla yleisömäärä palasi nelosella alkavaksi, mitä KalPa tarvitsee. 4137 oli arkiotteluksi hyvä määrä, mistä kiitos kotiyleisölle.


Seuraavat kotiottelut:
  
 - La 23.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans  OKTOBERFEST! 
 - La 30.10. klo 18.30 KalPa - HPK
 - To 4.11. klo 18.30 KalPa - Ilves