HIFK tehokkaampi KalPaa tiistai-iltana Helsingissä

HIFK - KalPa 4-1 (2-1, 1-0, 1-0)  Tilastot täällä.

HIFK tuli otteluun KalPaa vastaan pyörremyrskyn tavoin, mutta KalPa välttyi takaiskuilta toisin kuin takavuosina, jolloin isännät ovat vieneet vieraitaan myös numerollisesti heti alusta alkaen. Nyt kotijoukkue kasvatti eroa ottelun edetessä ja ansaitsi hallinnallaan voittonsa.

KalPan nuoriso-osaston 19-vuotias Iiro Pakarinen täräytti Tommi Miettisen ja Janne Laakkosen jäljiltä savolaiset avauserässä vielä tasoihin, mutta enempää maaleja KalPa ei tiistaina onnistunut iskemään. Kotijoukkueen neljäs maali oli kosmetiikkaa, syntyen tyhjiin.

KalPan taistelu oli hyvää, mutta voitto valui käsistä tehottomuuteen. Aleksis Ahlqvist torjui 22 laukausta. SM-liigatasolla nyt debytoinut, varkautelaislähtöinen KalPa-hyökkääjä Joonas Toivanen (19) sai peliaikaa reilut kuusi minuuttia ja kirjautti tililleen yhden miinuksen. 

KalPa oli voittanut neljä edellistä joukkueiden välistä kohtaamista ja kun tappio tuli päät pystyssä taistellen, ei Savossa tarvitse hymyillä ottelun jälkeen yhtään väkinäisemmin kuin ennenkään ottelua. Viikko jatkuu kahdella kotiottelulla. Tervetuloa taas Niiralan Monttuun!


Seuraavat kotiottelut:  
- To 2.12. klo 18.30 KalPa - TPS
- La 4.12. klo 18.30 KalPa - Lukko
- To 9.12. klo 18.30 KalPa - Jokerit